Μια γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ, η οποία «μεθυσμένη» ήρθε αντιμέτωπη με Γερμανούς τουρίστες σε ένα τρένο του NJ Transit προς το Μανχάταν, λέγοντάς τους να φύγουν από τις ΗΠΑ, είχε ισχυριστεί παλιότερα ότι το πρώην αφεντικό της χρησιμοποίησε τη δωροκάρτα της για τη χριστουγεννιάτικη κλήρωση για… ψώνια.

Η 30χρονη Brianna Pinnix, έκανε μια ανάρτηση στον πλέον διαγραμμένο λογαριασμό της στο TikTok πριν από μήνες για να διαμαρτυρηθεί για το πρώην αφεντικό της στην InterQuest Group – κατηγορώντας τον ότι αγόρασε δύο ζευγάρια παπούτσια και ένα παντελόνι με τη δωροκάρτα των 300 δολαρίων της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αφού κέρδισε τη δωροκάρτα σε μια χριστουγεννιάτικη κλήρωση, η Pinnex ισχυρίστηκε ότι της είχαν απομείνει μόνο 8 δολάρια όταν προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσει.

«Σκεφτόμουν να κάνω αυτό το βίντεο εδώ και δύο μήνες και θα το κάνω», είπε στο βίντεο, το οποίο απέκτησε η βρετανική ταμπλόιντ.

«Δεν θα χρησιμοποιήσω ονόματα, αν κάποιος από την παλιά μου εταιρεία το δει αυτό, συγγνώμη. Αν κάποιος στη νέα μου εταιρεία το δει αυτό, συγγνώμη, αλλά πρέπει να ειπωθεί», είπε.

Η Pinnix ισχυρίστηκε ότι τηλεφώνησε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, η οποία επιβεβαίωσε ότι η παραγγελία είχε γίνει και ότι τα παπούτσια είχαν αγοραστεί για συγκεκριμένο νούμερο.

Η Pinnix πρόσθεσε ότι ήταν «φίλη» με το αφεντικό της και είχε πάει για ψώνια μαζί του στο παρελθόν, οπότε θυμόταν το μέγεθος των παπουτσιών του.

Έπεισε επίσης τον διευθυντή του καταστήματος να της πει ποιος είχε χρησιμοποιήσει τη δωροκάρτα, αφού η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών αρνήθηκε να δώσει τις πληροφορίες – και υποστήριξε ότι ο διευθυντής επιβεβαίωσε ότι ήταν το πρώην αφεντικό της.

Όταν η Pinnix ήρθε αντιμέτωπη με το αφεντικό, εκείνος φέρεται να της είπε ότι δεν θα έπρεπε να έχει πρόσβαση στο εργασιακό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς δεν απασχολείται πλέον εκεί, υπονοώντας ότι θα έπρεπε να έχει χάσει την πρόσβαση στο δώρο.

Όμως η Pinnix ισχυρίστηκε ότι έβαλε το HR να στείλει τη δωροκάρτα στο προσωπικό της email, ώστε να μπορέσει να απολαύσει αργότερα την ανταμοιβή των 300 δολαρίων. Αφού έστειλε ένα στιγμιότυπο οθόνης της δωροκάρτας στο πρώην αφεντικό της μέσω γραπτού μηνύματος, της είπε να «το χρησιμοποιήσει», κατήγγειλε.

Είπε ότι θα συνέχιζε την ιστορία της σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok, αλλά δεν είναι πλέον προσβάσιμο.

Η New York Post απευθύνθηκε για σχόλια στην InterQuest Group, όπου η Pinnix εργάστηκε από το 2019 έως το 2022.

Η Pinnix έγινε θέμα συζήτησης αυτή την εβδομάδα αφού καταγράφηκε σε βίντεο να φωνάζει σε μια ομάδα Γερμανών τουριστών – και στη συνέχεια απολύθηκε από τη δουλειά της στην Capital Rx.