Οι καλεσμένοι στην επίδειξη του οίκου Bottega Veneta για την Άνοιξη 2025, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο, κάθισαν σε αναπαυτικά και χαριτωμένα δερμάτινα πουφ για να παρακολουθήσουν το show. Ήταν όλα εμπνευσμένα από ζώα, ψάρια, πουλιά, ερπετά και έντομα, ενώ όλα τα ζώα της «Κιβωτού» διατίθενται πλέον προς πώληση μέσω του επίσημου site.

Η συλλογή των πουφ έχει το όνομα «The Ark» (Κιβωτός του Νώε), το καθένα κοστίζει από 4.000 έως 6.000 ευρώ και αποτελεί ένα unique αντικείμενο για όσους θέλουν να αράζουν στο χώρο τους άνετα, πάνω σε ένα παιχνιδιάρικο κάθισμα που εκτός των άλλων θα τους φτιάχνει και η διάθεση. Tα περισσότερα είναι ήδη sold out ενώ μερικά διατίθενται ακόμη για προπαραγγελία – αν προλάβετε.

Small Panda Pouf 6.000€

Aυτό που ήθελε ο Matthiew Blazy, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Bottega Veneta για τους καλεσμένους στην επίδειξή του, ήταν να δημιουργήσει ένα χαλαρό και ζεστό περιβάλλον και με τα συγκεκριμένα funky πουφ το κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε, σε αυτό το κλίμα κυμάνθηκε και το concept της συλλογής, αναφέρθηκε στην παιδικότητα και στις πρώτες αναμνήσεις που έχουμε από το ένδυμα, γι’ αυτό και ο Matthie Blazy έπαιξε έξυπνα με το… method sitting και just like that τα πουφ έγιναν περιζήτητα. Ο A$AP Rocky κάθισε σε ένα πουφ που είχε σχήμα κόκορα, η Julianne Moore σε ένα αρκουδάκι και ο Jacob Elordi στην αγκαλιά ενός κουνελιού. Τα viral πουφ είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του οίκου για πώληση ή προπαραγγελία και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 59 σχέδια.

Small Dog Pouf 6.000€

Κάθε πουφ είναι αριθμημένο και φτιαγμένο από δέρμα nappa, διαθέτει μια ταμπέλα με την αναγνωρίσιμη πλέξη intrecciato του οίκου, ενώ το design έχει βασιστεί στη Sacco easy καρέκλα που αποτελεί ένα από τα iconic σχέδια στον ιταλικό σχεδιασμό επίπλων και την οποία είχαν εμπνευστεί οι Piero Gatti, Cesare Paolini και Franco Teodoro για τον οίκο Zanotta, το 1968. «Χρειαζόμαστε χαρά. Χρειαζόμαστε μερικές στιγμές με τον εαυτό μας και να συνεχίζουμε να παίζουμε», είπε ο Matthew Blazy και θα συμφωνήσουμε απόλυτα. Αν επίσης είχαμε να διαθέσουμε 6.000 ευρώ για ένα πουφ, θα τα δίναμε σε ένα από αυτά.

Small Bird Pouf 6.000€