Μια μέρα, σκρολάροντας στο Instagram κι ενώ αναζητούσα κάποιες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι μου, ο αλγόριθμος λειτούργησε υπέρ μου και πέταξε στην οθόνη μου ένα έπιπλο που όμοιό του δεν είχα ξαναδεί. Ήταν μια παιδική καρέκλα φαγητού, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το Star Wars.

Eντυπωσιάστηκα και πάτησα να τη δω καλύτερα. Στο συγκεκριμένο reel τα μωρά ήταν καθισμένα σε διάφορες καρέκλες. Κάποιες εξ αυτών αναπαριστούσαν χαρακτήρες από τις ταινίες του «Πολέμου των Άστρων» (όπως Τroopers και Darth Vader) καθώς και από άλλες ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Ξεκοκκάλισα τον συγκεκριμένο λογαριασμό, ο οποίος ήταν γεμάτος από φανταστικές ιδέες και έπιπλα, τα οποία ήταν όλα ένα κι ένα! Εκκεντρικά, κινηματογραφικά, ινσταγκραμικά, σχεδόν εξωπραγματικά. Ανάμεσά τους μια λεκάνη, η οποία από πάνω της είχε ενσωματωμένο τον Hulk, και έναν καναπέ, ο οποίος έμοιαζε σαν να είναι φτιαγμένος από πάγο. Ο λογαριασμός λέγεται inspiringdesignsnet και έχει σχεδόν 900 χιλιάδες ακολούθους. Αν αγαπάτε τις παράξενες ιδέες στη διακόσμηση, θα τον λατρέψετε.

Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά από αυτά που είδα και που ένιωσα, όταν έβλεπα όλα αυτά τα ευφάνταστα σχέδια επίπλων, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ πως είναι προτιμότερο να αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους, καθώς τα λόγια είναι πάρα πολύ φτωχά, για να περιγράψουν.