Mία από τις πιο αγαπημένες μου συνήθειες είναι να καίω αρωματικά κεριά, wax melts, και λάδια που σκορπίζουν μια διακριτική μυρωδιά στον χώρο που με ηρεμεί και με χαλαρώνει. Ακόμα περισσότερο, όμως, μου αρέσει να βλέπω τους αρωματιστές στους οποίους βάζω στη βάση το ρεσώ και από πάνω το εκάστοτε προϊόν, ώστε να λιώσει με τη ζέστη της φλόγας και να μυρίσει όλο το δωμάτιο υπέροχα.

Έτσι επιλέγω αφενός με πολλή προσοχή τα αρωματικά προϊόντα που θα κάψω στο σπίτι μου, όμως δίνω μεγάλη σημασία και στην επιλογή του αρωματιστή, καθώς εκτός από πρακτική σημασία έχει και διακοσμητική. Μπορεί κάποιος να βρει πολύ όμορφα σχέδια αρωματιστών από minimal μέχρι ιδιαίτερα και εκκεντρικά και να επιλέξει αυτά που ταιριάζουν με την αισθητική τη δική του και του χώρου.

Τι είναι ο αρωματιστής χώρου

Ένας αρωματιστής χώρου είναι μια συσκευή ή προϊόν που χρησιμοποιείται για να διαχέει ευχάριστες μυρωδιές σε έναν χώρο, βελτιώνοντας την ατμόσφαιρα και δημιουργώντας ένα πιο ευχάριστο περιβάλλον. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αρωματιστών χώρου, καθένας με τα δικά του πλεονεκτήματα και ιδιαιτερότητες.

Οι αρωματιστές χώρου δημιουργούν ένα πιο ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον. Απομακρύνουν ανεπιθύμητες μυρωδιές, όπως καπνό, μαγείρεμα ή κατοικίδια. Ορισμένα αρωματικά έλαια έχουν ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη χαλάρωση, την αναζωογόνηση ή την ανακούφιση από το άγχος. Πολλά από αυτά τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα με στιλ και μπορούν να προσθέσουν αισθητική αξία στον χώρο.

Η επιλογή του κατάλληλου αρωματιστή χώρου εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες του χώρου σας. Είτε προτιμάτε ένα διακριτικό αρωματικό στικ είτε έναν εντυπωσιακό κεραμεικό διαχύτη, οι αρωματιστές χώρου μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας.

Οι προτάσεις μας

Handmade Wooden Wax Melter €38,90
Black Triangle Wax Melter €19,50
ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ FRIDA – SASS & BELLE 15,60€
Black Cat Wax Melter €17,50
Luna Wax Melter 25,00 €
Κεραμικός αρωματιστής με επίστρωση πορσελάνης χρώματος χάλκινο καφέ 18,00 €