Η Demy βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της παράστασης «Ωραία μου κυρία» στην οποία θα συμμετέχει μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, τον Ίαν Στρατή, το Θοδωρή Κατσαφάδο και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα total black look φορώντας ένα μαύρο crop top και μαύρο παντελόνι, ενώ είχε χτενίσει τα μαλλιά της σε ένα signature hairlook της δεκαετίας του 1960.

Τα μαλλιά της είχαν αρκετό όγκο, φορούσε μία μαύρη κορδέλα και είχε αφήσει τις αφέλειές της να πέφτουν ανάλαφρα μπροστά στο μέτωπό της. Το συγκεκριμένο hairlook επιτυγχάνεται σχετικά εύκολα, καθώς αυτό που χρειάζεται είναι ένα καλό ίσιωμα κι ένα ακόμη καλύτερο κρεπάρισμα για να αποκτήσουν αρκετό όγκο στην κορυφή, ενώ το ολοκληρώνει η προσθήκη μιας απλής κορδέλας.

Για να ολοκληρώσει το beauty look της η Demy τράβηξε μια λεπτή μαύρη γραμμή με το eyeliner δημιουργώντας cat eye effect, ανοιχτό καφέ κραγιόν και διακριτικό ρουζ σε φυσική απόχρωση. Επίσης στο μανικιούρ της υιοθέτησε το rehab nail trend για το οποίο έχουμε μιλήσει σε προηγούμενο άρθρο.