Έχετε πιάσει τον εαυτό σας να νιώθει κάποιες μικρές τύψεις ότι τα νύχια σας ταλαιπωρούνται από τα συνεχή μανικιούρ και ειδικά τα ημιμόνιμα ή τα τεχνητά νύχια και θα θέλατε να τα ξεκουράσετε, αλλά στην ιδέα ότι θα τα αφήσετε άβαφα σας κάνει να αισθάνεστε πώς θα δείχνετε απεριποίητη; Καταλαβαίνουμε. Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμασταν και εμείς, μέχρι που ήρθε το rehab trend.

Σύμφωνα με αυτή «την τάση της αποτοξίνωσης,» τα νύχια μένουν άβαφα, κάτι που τα βοηθά να ξεκουραστούν, να δυναμώσουν και να μεγαλώσουν με υγιή τρόπο καθώς κόβουμε σιγά σιγά το ταλαιπωρημένο κομμάτι τους ώστε να είναι σε λίγες εβδομάδες και πάλι έτοιμα για νέες περιπέτειες.

Όταν μιλάμε για rehab trend, δεν εννοούμε πως δεν κάνετε καθόλου μανικιούρ. Απεναντίας. Κάνετε μανικιούρ, το λεγόμενο θεραπευτικό, δηλαδή περιποιείστε κάθε δέκα ημέρες τα νύχια σας, κόβοντάς τα πετσάκια και τις παρανυχίδες, κονταίνοντας και λιμάροντας τα νύχια και εάν και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να περάσετε ένα διάφανο top ή ένα πολύ ανοιχτό nude βερνίκι θεραπείας.

Στην αρχή, τα χέρια σας μπορεί να σας φαίνονται κάπως περίεργα, ωστόσο μετά από λίγες μόνο ημέρες θα τα συνηθίσετε και θα τα αγαπήσετε, καθώς θα έχουν μια καθαρή, ουδέτερη και περιποιημένη εικόνα ενώ ταυτόχρονα θα είναι πρακτικά: θα μπορείτε να κάνετε πράγματα που πριν δεν σας επέτρεπε το μήκος των νυχιών σας ή τελοσπάντων τις κάνατε με μεγαλύτερη δυσκολία.

Μάλιστα πολλές ελληνίδες celebrities έχουν υιοθετήσει τη συγκεκριμένη τάση και τα χέρια τους δείχνουν πολύ κομψά με δυο από αυτές να είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Βίκυ Καγιά. Εξακολουθείτε να φοράτε τα κοσμήματά σας και δώστε μια ευκαιρία στα νύχια σας να αναπνεύσουν.