Αν αγαπάτε το κόκκινο κραγιόν, έχετε σίγουρα και τον τρόπο σας να το φοράτε: Κάποιες το απλώνετε στα χείλη χωρίς να χρησιμοποιείτε μολύβι για το περίγραμμα, ανεπιτήδευτα όπως οι Γαλλίδες, ενώ μερικές άλλες χρησιμοποιώντας ένα lip liner στην ίδια σχεδόν απόχρωση με το κραγιόν σας. Υπάρχει, όμως, ένας ακόμη τρόπος, ο οποίος μάλλον δεν έχει περάσει από το μυαλό σας και είναι πολύ έξυπνος.

Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι χειλιών που να ταιριάζει με το κραγιόν ή να είναι και ένα-δυο τόνους πιο σκούρο ή πιο ανοιχτό και άρα να ενισχύει την αντίθεση με την επιδερμίδα σας, επιλέξτε ένα lip liner που να ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σας, σβήνοντας έτσι την αντίθεση κραγιόν-δέρματος, δημιουργώντας ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να διακρίνεται το περίγραμμα.

Με αυτόν τον τρόπο, έχετε καλοσχηματισμένη εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη καθώς χρησιμοποιείτε περίγραμμα και δεν το απλώνετε ελεύθερα που μπορεί να ξεφύγει στις άκρες, ενισχύετε τα σύνορα των χρωμάτων που ξεχωρίζουν, ενώ δεν φαίνεστε τόσο στιλιζαρισμένη.

Αντί λοιπόν να αναζητήσετε ένα lip liner που να πλησιάζει την απόχρωση του κραγιόν σας, ψάξτε για ένα μολύβι που να ταιριάζει με την απόχρωση της επιδερμίδας σας και έτσι αφενός θα ενισχύσετε το σχήμα των χειλιών σας και αφετέρου θα εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα του κραγιόν.