Το φθινόπωρο είναι εδώ και έχουμε αναφερθεί σε αρκετά άρθρα στο πιο δημοφιλές χρώμα της σεζόν που είναι το σκούρο κόκκινο στις αποχρώσεις του βουργουνδί, του μπορντό και του κόκκινου κρασιού. Αν φέτος επιβάλλεται να υιοθετήσετε ένα χρώμα στις εμφανίσεις σας τότε είναι μία από τις αποχρώσεις του σκούρου κόκκινου είτε σε ένα total look είτε σε αξεσουάρ ως λεπτομέρεια.

Το βλέπουμε σε ρούχα, σε αξεσουάρ με τους οίκους υψηλής ραπτικής να το έχουν δείξει νωρίτερα στις πασαρέλες και τα υπόλοιπα brand να το λανσάρουν με τη σειρά τους στις φθινοπωρινές και χειμερινές τους κολεξιόν σε πιο προσιτά κομμάτια για το ευρύ κοινό, αλλά και στα μανικιούρ και πεντικιούρ.

Καθώς λοιπόν είναι περιζήτητο και στα βερνίκια με τις αποχρώσεις να είναι αρκετές, εσείς πρέπει να βρείτε ποια είναι η πιο κατάλληλη για την επιδερμίδα σας. Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο, επέλεξε μια πραγματικά τέλεια απόχρωση για το μανικιούρ της που ονομάζεται Campari Soda και είναι ένα βερνίκι της εταιρίας Le Chat. H ίδια το έκανε σε αμυγδαλωτά νύχια με αρκετό μήκος, ωστόσο κάνει perfect match και σε νύχια κάθε μήκους και κάθε σχήματος όπως τα τετράγωνα, τα οβάλ ή τα στιλέτο.