H έναρξη της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού έγινε χθες το βράδυ με το ντεφιλέ της L’Oréal που πραγματοποιήθηκε στην Όπερα National με τη συμμετοχή πολλών A-listers ambassadors του brand.

H επίδειξη «Walk Your Worth» ήταν άκρως συμπεριληπτική, καθώς στο catwalk είδαμε υπέροχες, διαφορετικές γυναίκες, που περπάτησαν στέλνοντας ένα μήνυμα ενδυνάμωσης των θηλυκοτήτων ανεξαρτήτως ηλικίας, καταγωγής και σωματότυπου.

Ανάμεσα στις ambassadors του γαλλικού brand περπάτησαν οι Kendall Jenner που έκλεισε το show, η Heidi Klum, η Cara Delevingne, η Eva Longoria, η Viola Davis, η Andie McDowell στα 66 της χρόνια και το είδωλο Jane Fonda, ενώ συμμετείχε και η Δούκισσα Νομικού για τέταρτη φορά που συνεργάζεται με τη L’Oréal ως ελληνίδα πρέσβειρα. Tην επίδειξη άνοιξε η πανέμορφη Cindy Bruna.

Aρχικά, η Kendall Jenner παρακολουθούσε το show από ένα κτίριο απέναντι από την Όπερα του Παρισιού και βγήκε στο μπαλκόνι με τα φώτα να πέφτουν πάνω της δίνοντας ένα twist στη βραδιά. Στη συνέχεια ανέβηκε στην πασαρέλα και με την εμφάνισή της έκλεισε την επίδειξη φορώντας ένα κατακόκκινο φόρεμα το οποίο έκανε την απόλυτη αντίθεση με το ολοκαίνουργιο ξανθό hair look της.

H αειθαλής Jane Fonda, με τις γκρίζες μπούκλες της, περπάτησε στα 86 της χρόνια στην πασαρέλα φορώντας ένα ζευγάρι ασημί sneakers και μια ασημί μεταλλική καμπαρντίνα αποτελώντας το απόλυτο σύμβολο διαχρονικής ομορφιάς.

Η Daniela Alvarez περπάτησε με το πρόσθετο μέλος της, ενώ η Luma Grothe εμφανίστηκε έγκυος με εκτεθειμένη τη φουσκωμένη κοιλιά της. Στα απρόοπτα της βραδιάς, που παρόλα αυτά περιείχε έναν μεγάλο συμβολισμό, ήταν η πτώση της τραγουδίστριας και ηθοποιού Belinda Peregrín που την πρόδωσαν τα πανύψηλα τακούνια της.

Η Belinda Peregrín σηκώθηκε, συνέχισε την πορεία της και χάρισε στο κοινό ένα μεγάλο χαμόγελο, επιβεβαιώνοντας τη φράση πως κάθε γυναίκα μπορεί να πέσει, επιβάλλεται όμως να σηκωθεί και να συνεχίσει να περπατά με αυτοπεποίθηση, καθώς η ζωή μπορεί να μην μας τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε, ωστόσο εμείς πρέπει να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα την ομορφιά σε κάθε έκφανση της προσωπικότητας και της καθημερινότητάς μας.