Η Georgina Rodriguez επιστρέφει με τον 3ο κύκλο του reality για τη ζωή της στο Netfix και σε αυτά τα επεισόδια το ντοκιμαντέρ θα δείχνει πως είναι η ζωή της στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας καθώς ο σύντροφός της Cristiano Ronaldo έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Νασρ.

Να θυμίσουμε πως η σύντροφος του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στη χώρα κατ’ εξαίρεση, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία κανονικά θα έπρεπε να είναι παντρεμένη με τον CR7 ενώ οι δυο τους δεν έχουν επισημοποιήσει τη σχέση τους, αν και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και μεγαλώνουν μαζί και τα πέντε της οικογένειας.

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα στο Netflix ο τρίτος κύκλος του reality για τη ζωή της ίδιας και των μελών της οικογένειάς της, η Georgina Rodriguez έδωσε στους ακολούθους της ένα teaser για το τι θα επακολουθήσει. Στο promo video που έδωσε στη δημοσιότητα οι hair stylists επιμελούνται τα μαλλιά της που έχουν πλέον αλλάξει χρώμα και έχουν γίνει από σκούρα καστανά, εντυπωσιακά ξανθά ανοιχτά.

Η ημερομηνία που ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο μέχρι τότε θα προσπαθήσουμε να συνηθίσουμε τη Georgina με τα νέα κατάξανθα μαλλιά της και ίσως τα καταφέρουμε παρατηρώντας ταυτόχρονα να κάνει εκπληκτικό twerking.

Είναι η πρώτη φορά που η Georgina Rodriguez αποχωρίζεται το μελαχρινό εαυτό της και αποκτά μακριά ξανθά μαλλιά σε στιλ mermaid. Mάλιστα, σε ένα άλλο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, η σύντροφος του Cristiano Ronaldo ποζάρει με φόντο τη θάλασσα και κάποιος της κόβει τα μαλλιά.