Η Μοnica Bellucci εξακολουθεί λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 60 της χρόνια να είναι μια γοητευτική γυναίκα που έχει επιλέξει να αφήνει τον εαυτό της να γερνάει φυσιολογικά, καθώς πιστεύει, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, πως η νεότητα πρέπει να πηγάζει από μέσα μας.

Εννοείται πως περιποιείται τον εαυτό της και χρησιμοποιεί προϊόντα skincare και καλλυντικά, ωστόσο δεν έχει αναζητήσει τη βοήθεια πλαστικού χειρουργού, ούτε έχει υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση. Είναι συμφιλιωμένη με την εικόνα της και οι εμφανίσεις της είναι πάντοτε προσεγμένες, αλλά δίχως υπερβολές.

Όσον αφορά το άρωμά της, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, συνδέεται με τον ρόλο της ως Μαρία Κάλλας, καθώς όπως έχει αποκαλύψει: «Κάποιος μου έκανε δώρο το άρωμα που φορούσε και θα το έβαζα λίγο πριν βγω στη σκηνή».

Πρόκειται για το Velvet Orchid Eau De Parfum του Tom Ford, που περιέχει στη βάση του νότες από σανδαλόξυλο και βανίλια, στην καρδιά του νότες από τριαντάφυλλο, ορχιδέα και γιασεμί και στην κορυφή του νότες από μέλι, περγαμόντο και πορτοκάλι.

TOM FORD Velvet Orchid Eau De Parfum 153,86 €