Στο εξωτερικό κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της έχει δημιουργήσει και ένα brand καλλυντικών. Μάλιστα, μερικές από αυτές σημειώνουν τόσο μεγάλη επιτυχία που τα προϊόντα τους βρίσκονται ανάμεσα στα πιο δημοφιλή, με τις πωλήσεις τους να εκτοξεύονται και να τα βάζουν ακόμη και στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας λίστας των εταιριών ομορφιάς, αποκαθηλώνοντας κολοσσούς. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι Rihanna, Selena Gomez, Hailey Bieber, Kylie Jenner και Ariana Grande.

Kάτι παρόμοιο ισχύει και στην Ελλάδα, με πολλές εγχώριες celebrities να έχουν δημιουργήσει τα δικά τους beauty brands, τα οποία λανσάρουν τα προϊόντα τους στην ελληνική αγορά με αξιώσεις. Κάποια από αυτά έχουν υποπέσει σίγουρα στην αντίληψή σας, ωστόσο γνωρίζετε σίγουρα όλα τα ονόματα; Πάμε να δούμε, λοιπόν, αναλυτικά ποιες ελληνίδες celebrities διαθέτουν τα δικά τους brands ομορφιάς.

Δούκισσα Νομικού

H Δούκισσα Νομικού, εκτός από την εταιρεία κοσμημάτων Doukissa Nomikou Collection, λανσάρει και μια σειρά καλλυντικών που περιλαμβάνει το άρωμα που φέρει το όνομά της και είναι το πιο γνωστό, ένα scrub, ένα γαλάκτωμα σώματος, μια κρέμα χεριών και ένα λάδι σώματος με γκλίτερ.

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη διαθέτει εδώ και τρία χρόνια το δικό της brand αρωμάτων με την ονομασία Life moments by Vaso Laskaraki, που περιλαμβάνει πέντε αρώματα: δυο γυναικεία, ένα ανδρικό και δύο παιδικά: ένα για αγόρια κι ένα για κορίτσια.

Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια λανσάρει μια ολοκληρωμένη και οικονομική σειρά καλλυντικών, που μάλιστα σημειώνει μεγάλη επιτυχία, μετρώντας πάνω από 32 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram. Oνομάζεται Annita P. και διαθέτει προϊόντα περιποίησης προσώπου, μαλλιών, μακιγιάζ και ένα άρωμα.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη λανσάρει εδώ και λίγο καιρό ένα brand εμπνευσμένο από το όνομά της και τη λέξη su που σημαίνει «είμαι» και περιλαμβάνει ένα χρωματιστό lip treatment και ένα κρεμώδες lip + cheek stick.

Κόνι Μεταξά

H Κόνι Μεταξά διαθέτει τη δική της εταιρεία καλλυντικών, MKM FOR ALL, που λανσάρει προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και είναι εξαιρετικά funky, με αποτέλεσμα να γίνει viral στο TikTok.

Χριστιάνα Μπέτα

H κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου ετοιμάζεται να λανσάρει το Betta Beauty, ένα brand ομορφιάς που θα κάνει ντεμπούτο σύντομα με τρία προϊόντα: ένα blush, ένα highlighter και ένα gloss.

Mαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου διαθέτει το brand M Cosmetics, το οποίο περιλαμβάνει ορούς, κρέμες προσώπου, κρέμες ματιών, νερό καθαρισμού και ένα άρωμα. Η σύσταση των προϊόντων ταιριάζει στο dna της σύγχρονης Ελληνίδας και καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας της.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με την αδερφή της λανσάρουν το vegan skincare brand Pretty Move, μια σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος με φυσικά συστατικά. Η Mairiboo πουλάει καλλυντικά εδώ και πολλά χρόνια μέσα από το e-shop της, ωστόσο δική της σειρά διαθέτει εδώ και περίπου 9 μήνες. Αυτή περιλαμβανει τις: Rich Cream, Peel Off Mask, 24ωρη συσφικτική κι αντιρυτιδική κρέμα και το Face Scrub Wash.