Αυτό το άρθρο απευθύνεται κυρίως στα κορίτσια με σγουρά μαλλιά, τα οποία όλες εμείς που έχουμε ίσια ζηλεύουμε, καθώς μας αρέσουν πολύ οι ατίθασες μπούκλες τους. Οι ίδιες, όμως, αρκετές φορές παραπονιούνται πως τους δυσκολεύουν τη ζωή όσον αφορά το styling.

Με ένα πολύ έξυπνο βίντεο, δυο αδερφές με πολύ σγουρά μαλλιά, δείχνουν πώς μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν ένα πολύ demure χτένισμα, ώστε και οι ίδιες να αισθάνονται όμορφα, αλλά ταυτόχρονα να μην ενοχλούν τους συνεπιβάτες τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, που τα καθίσματα είναι πολύ κοντά και τα μαλλιά τους μπορεί να πέφτουν πάνω στον διπλανό τους.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά σας και ένα μαντήλι, για να τα στερεώσετε και να τους δώσετε στιλ. Ύστερα από αυτό το χτένισμα, εσείς με τα σγουρά μαλλιά θα γίνετε ακόμη πιο όμορφες κι εμείς θα θέλουμε ακόμη περισσότερο να αποκτήσουμε μπούκλες. Τόσο απλά.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Instagram είναι της Amanda Guido Pasceri, η οποία μαζί με την αδερφή της δίνουν μερικές πολύ καλές ιδέες σε γυναίκες με μαλλιά σαν τα δικά τους, για κάθε περίσταση. Εμείς βρήκαμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες και σας τις παρουσιάζουμε, γιατί ξέρουμε πόσο χρήσιμες θα σας φανούν σε καθημερινή βάση. Κάντε κι ένα follow και η ζωή σας με τα σγουρά σας μαλλιά θα γίνει ακόμα πιο εύκολη και όμορφη, γιατί… ως γνωστόν δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.