H Tζίνα Αλιμόνου, εκτός από μοντέλο, ηθοποιός και μητέρα τεσσάρων παιδιών, διαθέτει το προσωπικό της blog ομορφιάς και ευεξίας, μέσα από το οποίο δίνει συμβουλές μόδας και well being.

Μέσα από το site της, www.goodlifebygina.gr, αλλά και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προωθεί το συγκεκριμένο προϊόν, ενώ δίνει χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική και ευζωία, έχοντας υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, που σκοπό έχει να ρίξει φως στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας.

Η ίδια αναφέρει στο blog της: «Αγάπησα και εκτίμησα την αξία της ευζωίας βιώνοντας τα οφέλη της. Για ‘μένα, ευζωία σημαίνει γερό σώμα χωρίς τοξίνες, οξύς νους, καθαρό βλέμμα και ήρεμη, φωτεινή ψυχή. Το ενδιαφέρον μου για την ευζωία παρέμεινε άσβεστο όλα αυτά τα χρόνια. Τη δεκαετία που εργάστηκα ως μοντέλο στο εξωτερικό δεν σταμάτησα να συλλέγω πληροφορίες για την καλή ζωή και ταυτόχρονα να διαδίδω τα οφέλη των ελληνικών βοτάνων.

Μπορεί να έζησα για μεγάλα διαστήματα στο Μαϊάμι, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, και να πραγματοποίησα ταξίδια σε όλες τις ηπείρους, όμως πάντα είχα στη βαλίτσα μου λίγο Ταΰγετο: ρίγανη, θυμάρι, τσάι, φασκόμηλο, μέλι… Τα βιώματά μου με συνόδευαν σε κάθε ταξίδι.

Η αγάπη μου για τη φυσική ζωή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο όταν μερικά χρόνια αργότερα έγινα μητέρα τεσσάρων παιδιών. Η μητρότητα και η επιθυμία μου να προστατέψω τα παιδιά μου με οδήγησαν να εντρυφήσω ακόμα περισσότερο στα μυστικά της καλής ζωής, της καθαρής τροφής και της ψυχονοητικής ισορροπίας.

Σε όλη αυτήν την πορεία, μέσα από τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές συναναστροφές μου, διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλοί υπέρμαχοι της φυσικής ζωής, καθώς και πολλοί που θα ήθελαν να κάνουν μία στροφή προς αυτήν και χρειάζονται απλώς το κίνητρο ή τη γνώση. Εκεί πήρα τη μεγάλη απόφαση να ανοίξω ένα κανάλι επικοινωνίας και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και τις πληροφορίες που έχω συλλέξει όλα αυτά τα χρόνια».

Μάλιστα, η Τζίνα Αλιμόνου λανσάρει και ένα πολυτελές skincare προϊόν, συγκεκριμένα έναν ορό για το πρόσωπο και τα μάτια, από τον σπόρο στο άνθος και από τη ρίζα στον καρπό, εμπνευσμένο από την ολιστική Ελληνική φιλοσοφία, που, αν κρίνουμε από το πρόσωπο της ίδιας, πρέπει να κάνει πραγματικά καλή δουλειά. Αυτό την κάνει να βρίσκεται ανάμεσα στις ελληνίδες celebrities που διαθέτουν δικό τους skincare brand.

Πρόκειται για ένα προϊόν Vegan, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο, ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τις επιδερμίδες με ακμή, χωρίς άρωμα και 99,69% φυσικό, το οποίο προσφέρει τριπλή δράση: αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αυξάνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.