Η Rihanna δεν θα πάψει ποτέ να μας εκπλήσσει με τις στιλιστικές της επιλογές και να μας τροφοδοτεί με νέες τάσεις, αφού σχεδόν ό,τι φοράει και ό,τι δείχνει γίνεται αυτομάτως παγκόσμιο trend. H μαμά δυο παιδιών, Riri, έκανε αυτή τη φορά ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο για το «Perfect Magazine» κι εμείς εστιάσαμε στο beauty look της και πιο συγκεκριμένα στα φρύδια της, που είχαν ουσιαστικά αντικατασταθεί από κρυστάλλους και συνδυάστηκαν με smokey eyes και έντονο eyeliner.

Την προηγούμενη φορά που φωτογραφήθηκε για το συγκεκριμένο περιοδικό (μάλιστα ήταν πολύ πρόσφατα), η ιδιοκτήτρια του beauty brand «Fenty» είχε φωτογραφηθεί με πολύ ξανοιγμένα αλλά και πολύ λεπτά φρύδια και hair look επηρεασμένο από τη μαξιμαλιστική δεκαετία του 1980. Στο συγκεκριμένο εξώφυλλο πόζαρε με dramatic look σαν «mod wife», φορώντας γούνα και απολαμβάνοντας ένα πιάτο σπαγγέτι. Ας πάμε, όμως, στο πιο εντυπωσιακό στοιχείο της εμφάνισής της, που δεν είναι άλλο από τα φρύδια της, που ήταν εξαφανισμένα επί της ουσίας και είχαν αντικατασταθεί από κρυστάλλους.

Ο make up artist, Yadim Carranza, εξαφάνισε τα φρύδια της και στη θέση τους δημιούργησε ένα σχέδιο από κρυστάλλους, διακοσμώντας έτσι το βλέμμα της. Για το μακιγιάζ της επέλεξε προϊόντα του δικού της brand, «Fenty beauty», και για τα μαλλιά της, προϊόντα από το νέο brand που λανσάρει για την περιποίηση των μαλλιών, που ονομάζεται «Fenty Hair». Δε θα μας κάνει καμία εντύπωση, αν το επόμενο διάστημα δούμε πολλά φρύδια τριγύρω μας στολισμένα με κρυστάλλους, ωστόσο τώρα θα γνωρίζουμε από πού ξεκίνησε αυτή η τάση.