Aν είστε από τις γυναίκες που τους αρέσουν τα αυστηρά και sleek χτενίσματα, αυτά που «δεν πετάει ούτε τρίχα», τότε σίγουρα αναζητάτε πάντα ένα νέο προϊόν που θα τιθασεύει ακόμα περισσότερο τα μαλλιά σας. Καλά όχι ότι δεν έχετε ήδη αρκετά, ξέρουμε πως πειραματιστήκατε με όλες τις λακ, τα τζελ και τα κεριά εκεί έξω, αλλά όλο και κάποια ένοχη φύτρα θα ξεφεύγει από την ακινησία και θα επαναστατεί πετώντας ελεύθερη. Υπάρχει κάτι που να έχει φτιαχτεί ειδικά για τα λεγόμενα «baby hair»;

H απάντηση είναι ΝΑΙ. Όσο δυνατή λακ κι αν ψεκάσετε στις φύτρες, όσο τζελ ή απλό κερί κι αν χρησιμοποιήσετε, θα σταθούν μεν αλλά θα σκληρύνουν δε, και, εκτός από το ότι η όψη τους δεν θα σας αρέσει, καθώς θα δείχνουν κοκαλωμένα, θα σας προδώσουν και με το πρώτο αεράκι θα πετάνε. Εμείς που πάνω μας θέλουμε να βλέπουμε μόνο sleek χτενίσματα το ψάξαμε πολύ το θέμα και ανακαλύψαμε ένα ειδικό προϊόν το οποίο δεν μας πρόδωσε ποτέ. Κρατά τα «baby hair» στη θέση τους.

Ταυτόχρονα έχει ωραία υφή, δεν σκληραίνει τα μαλλιά, αντιθέτως τα κάνει γυαλιστερά και δεν αφήνει υπολείμματα πάνω τους, επομένως τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα hair product για τις φύτρες του; Τo προϊόν αυτό κυκλοφορεί σε δύο μορφές, το sleek stick και το wax stick, και είναι εξίσου αποτελεσματικό.

Αρχικά, το sleek stick έχει τη μορφή μιας mascara, απλώς η ουσία που περιέχει είναι κολλώδης και όταν με το βουρτσάκι χτενίζουμε τις φύτρες εφαρμόζοντας το προϊόν τις τιθασεύει. Το wax stick έχει τη μορφή roll on και καλύπτει μεγαλύτερες επιφάνειες μαλλιών, ενώ περιέχει και περισσότερη ποσότητα προϊόντος. Ο συνδυασμός τους είναι η απόλυτη συμμαχία ενάντια στις ατίθασες φύτρες. Είναι βέβαιο πως και τα δυο αυτά προϊόντα λείανσης θα σας απαλλάξουν από το άγχος των ατίθασων μαλλιών, καθώς και από τα τσιμπιδάκια, και θα κρατήσουν τις φύτρες σας στη θέση τους και με ωραία υφή.

WAX STICK €19.90
SLICK STICK €19.90

Προσωπικά χρησιμοποιώ το sleek stick όταν κάνω τα μαλλιά μου χωρίστρα στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ το wax stick για τα updo χτενίσματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στο «στεφάνι».