Η Βίκυ Κουλιανού είναι μία από τις πιο διάσημες ελληνίδες top models, που με τη μεσογειακή ομορφιά της πρωταγωνιστεί εδώ και περισσότερα από τριάντα χρόνια στα πράγματα της μόδας. Τη θυμόμαστε ανέκαθεν μελαχρινή, με μακριά πλούσια μαλλιά και ποτέ δεν είδαμε κάποια αλλαγή στο hair look της.

Αυτή τη φορά, όμως, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, η Βίκυ Κουλιανού μεταμορφώθηκε από τα χέρια της hair & makeup artist, Ιωάννας Τζάνη, σε σύγχρονο άγγελο, και είναι η πρώτη και ίσως η μοναδική φορά που την είδαμε με κατάλευκα, μακριά ίσια μαλλιά.

Η ταλαντούχα Ιωάννα Τζάνη εντυπωσίασε με τις πρωτότυπες δημιουργίες της και τη δεξιοτεχνία της, αναδεικνύοντας τη Βίκυ Κουλιανού, τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Ελεάννα Μπράτσου σε σύγχρονους αγγέλους, που αν και τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους, μεταμορφώνονται σε αιθέρια πλάσματα που εκπέμπουν γοητεία εκ των έσω. Στην απόκοσμη, ουράνια εικόνα των μοντέλων συμβάλλουν και τα χειροποίητα hair accessories, χαρίζοντάς μας την όμορφη ψευδαίσθηση ότι τελικά ναι, υπάρχουν άγγελοι επί γης και κυκλοφορούν ανάμεσά μας…

Η δημιουργός ήταν υπεύθυνη για το styling και το makeup, η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε κάτω απο τις οδηγίες του φωτογράφου Mathew Alatsatianos, ενώ την καλλιτεχνική ομάδα συμπλήρωσαν οι Χρήστος και Αλέξανδρος Λώλης.