H Selena Gomez, εκτός από ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι και ιδιοκτήτρια του brand «Rare beauty», το οποίο αυτή τη στιγμή είναι το πιο δημοφιλές σε αναζητήσεις παγκοσμίως, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Η ίδια για την περιποίηση των νυχιών της εμπιστεύεται σχεδόν αποκλειστικά τον κορυφαίο nail artist Tom Bachik, ο οποίος επιμελείται τα μανικιούρ της τόσο για τις δημόσιες εμφανίσεις της όσο και για τις φωτογραφίσεις, τις συναυλίες και τα video clip της.

Αυτή τη φορά, ο Tom Bachik θέλησε να δημιουργήσει ένα summer vibes μανικιούρ πάνω της και επέλεξε ένα πολύ έντονο neon lime χρώμα, το οποίο είχε προτιμήσει και στο παρελθόν, ωστόσο το επαναπροτείνει και για το καλοκαίρι του 2024.

Λίγα λόγια για το neon μανικιούρ

Το neon μανικιούρ είναι μια τολμηρή και ζωντανή τάση στα νύχια, που έχει κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηρίζεται από τη χρήση φωτεινών, έντονων χρωμάτων που λάμπουν κάτω από το φως, δίνοντας ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο αποτέλεσμα.

Τα neon μανικιούρ χρησιμοποιούν φωτεινά και έντονα χρώματα όπως φούξια, λαχανί, πορτοκαλί, κίτρινο, μπλε και μοβ. Αυτά τα χρώματα είναι εξαιρετικά φωτεινά και συχνά λάμπουν υπό το φως UV. Εκτός από τα απλά χρώματα, το neon μανικιούρ μπορεί να περιλαμβάνει διάφορα σχέδια και μοτίβα όπως γραμμές, κύματα, γεωμετρικά σχήματα, ή ακόμα και μίξη πολλαπλών neon χρωμάτων για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Οι τεχνικές όπως το ombre (διαβαθμισμένο χρώμα), το γαλλικό μανικιούρ με neon άκρες και τα μανικιούρ με μεταλλικά στοιχεία είναι επίσης δημοφιλείς.

Το neon μανικιούρ είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να εκφράσουν την προσωπικότητά τους μέσα από τη μόδα. Είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε φεστιβάλ, καλοκαιρινές εκδηλώσεις και διακοπές λόγω της ζωντάνιας και της ενέργειας που αποπνέει. Παρόλο που τα περισσότερα neon μανικιούρ είναι γυαλιστερά, μπορείτε να επιλέξετε και ματ φινίρισμα για ένα πιο διακριτικό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Τα neon νύχια μπορούν να λάμπουν έντονα κάτω από το φως UV, κάτι που τα καθιστά ιδιαίτερα δημοφιλή σε μέρη όπως νυχτερινά κέντρα και πάρτι.

Είναι σημαντικό να προετοιμάζονται σωστά τα νύχια πριν από την εφαρμογή του neon βερνικιού, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εμφάνιση και διάρκεια. Συνιστάται η χρήση βάσης (base coat) για να προστατεύονται τα νύχια, και η χρήση top coat για να διατηρείται το μανικιούρ λαμπερό και ανθεκτικό. Το neon μανικιούρ προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για δημιουργικότητα και πειραματισμό. Είτε πρόκειται για ένα ενιαίο χρώμα είτε για πολύπλοκα σχέδια, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό και μοναδικό.

Το neon μανικιούρ είναι μια διασκεδαστική και τολμηρή επιλογή για όσες θέλουν να πειραματιστούν με την εμφάνιση των νυχιών τους και να ξεχωρίσουν με έντονα και φωτεινά χρώματα.