H Kατερίνα Καινούργιου βρέθηκε χθες στην παρουσίαση του νέου αρώματος του οίκου Rabbane Million Gold που έγινε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και επέλεξε για την εμφάνισή της ένα φόρεμα του οίκου Versace από την luxury μπουτίκ Luisa World το οποίο είναι διαθέσιμο και στο online shop.

Πρόκειται για ένα μακρύ φόρεμα από σατέν, με διαφάνειες τόσο στα μανίκια όσο και στην πλάτη, που διαθέτει λευκό γιακά και λευκές μανσέτες που κάνουν αντίθεση με το υπόλοιπο μαύρο ρούχο, ενώ έχει μπροστινό κούμπωμα με μεγάλα χρυσά κουμπιά και ασφαλίζει με κρυφό φερμουάρ στο πίσω μέρος.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, χρυσό clutch και κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες. To μακιγιάζ της ήταν έντονο με smokey eyes, ρουζ σε απόχρωση τερακότα και nude κραγιόν ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά με τις μακριές της φράντζες ελεύθερες μπροστά. Το μανικιούρ και το πεντικιούρ της ήταν σε σκούρο μπορντό καφέ, μια απόχρωση που είναι τεράστια τάση αυτή τη σεζόν. Γενικά όπως πάντα flawless.

To φόρεμα με την υπογραφή του οίκου Versace στο επίσημο site της Luisa World κοστίζει 4.490 ευρώ.

VERSACE Sheer silk dress €4,490.00

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της Παναγιώτης Κουτσουμπής ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν καθώς εκείνος τον τελευταίο καιρό μένει κυρίως στο σπίτι της στην περιοχή του Κολωνακίου, ενώ μέχρι το τέλος του Οκτώβρη, θα έχει ξενοικιάσει το διαμέρισμα που διαμένει στην περιοχή του Νέου Ψυχικού.