H Μαρί Σαντάλ είναι μία από τις πιο κομψές γυναίκες του διεθνούς jet set και παρακολουθούμε τόσο τις στιλιστικές της επιλογές όσο και τις επιλογές της στον τομέα του skincare. Η σύζυγος του Παύλου, γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από τα παιδικά της χρόνια, την οποία συνόδευσε με μία λεζάντα.

Συγκεκριμένα, η Marie Chantal, ανέβασε μια φωτογραφία από το προσωπικό της αρχείο, στην οποία ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, μόλις 10 ετών στις οποίες φορούσε ένα ζευγάρι μπότες τύπου cowboy που της άρεσαν πάρα πολύ και τις φόρεσε παρόλο που ήταν 4 νούμερα μεγαλύτερες από το δικό της. Aυτό είναι κάτι που προφανώς σήμερα δεν θα το έκανε για κανένα λόγο, ωστόσο σε εκείνη την ηλικία δεν αποτέλεσε καθόλου πρόβλημα προκειμένου να φορέσει τα παπούτσια που ήθελε τόσο μα τόσο πολύ.

Κάπου εδώ να πούμε, ότι η Celine Dion, είχε αναφέρει σε συνέντευξή της πως ποτέ το νούμερο των παπουτσιών δεν αποτέλεσε πρόβλημα για εκείνη για να τα φορέσει εάν της άρεσαν. Χώρεσε το πόδια της σε πολύ μικρότερα νούμερα και κατάφερε να περπατήσει με παπούτσια πολύ μεγαλύτερα από το νούμερό της μόνο και μόνο επειδή της άρεσε το σχέδιο, ωστόσο η Marie Chantal δεν έχει κάνει κάποια παρόμοια δήλωση τουλάχιστον ως ενήλικη. Ως πιτσιρίκα ωστόσο, σκεφτόταν ακριβώς όπως η Celine.

Η 10χρονη τότε Marie Chantal, που είχε από πολύ νωρίς μεγάλη αγάπη για τη μόδα, βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς της στην Ίμπιζα και της άρεσε τόσο πολύ το συγκεκριμένο ζευγάρι μπότες που παρέβλεψε το γεγονός ότι φορώντας τις θα μοιάζει με …παπουτσωμένο γάτο. Η μητέρα της υπέκυψε στην επιθυμία της και τις αγόρασαν με την μικρή Marie Chantal να ποζάρει φορώντας τις περήφανη.

Στη λεζάντα στην οποία συνόδευσε τη φωτογραφία έγραψε: «Εγώ στα 10 μου στην Ίμπιζα. Ήθελα αυτές τις cowboy μπότες τόσο απελπισμένα. Τις βρήκα στο νούμερο 37 αλλά εγώ φορούσα 33. Τις ήθελα τόσο πολύ που η μητέρα μου μού τις αγόρασε και με άφηνε να κυκλοφορώ με αυτές για εβδομάδες».