Έχει γίνει πλέον γνωστό πώς το σκούρο κόκκινο, το μπορντό, το βουργουνδί και το κόκκινο του κρασιού είναι οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν σε ρούχα και σε αξεσουάρ.

Με την εμφάνιση της Kendall Jenner στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, που φόρεσε ένα κόκκινο καλσόν Calzedonia σε συνδυασμό με ένα μαύρο φόρεμα The Row, μπήκε επίσημα η σφραγίδα του κόκκινου χρώματος και στο καλσόν, κυρίως από την επόμενη σεζόν δηλαδή την Άνοιξη του 2025.

Το κόκκινο καλσόν εμφανίστηκε σε αρκετές συλλογές των οίκων στις Εβδομάδες Μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2025 αποδεικνύοντας πώς το κόκκινο καλσόν θα είναι η απαραίτητη αγορά μας από δω και στο εξής. Το είδαμε στα catwalk των Ester Manas, Tibi,Versace και Valentino συνδυασμένο με διαφορετικά look αναδεικνύοντας κάθε φορά την αισθητική της εκάστοτε εμφάνισης-και της δική σας.

Versace

Mπορείτε να το φορέσετε στη διάφανη εκδοχή του, σε οπάκ, με δαντέλα, όπως ταιριάζει στο προσωπικό σας στιλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αντικαταστήσει είτε το μαύρο είτε το nude καλσόν δίνοντας χρώμα στις εμφανίσεις σας μετατρέποντας κάθε σας ντύσιμο σε ενημερωμένο fashion look.

Ester Manas

Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί ως το βράδυ και σε πολλές περιστάσεις συνδυασμένο κατάλληλα και να αναβαθμίσετε ένα βαρετό σύνολο δίνοντάς του μια αίσθηση αισθησιακής κομψότητας. Το μόνο σίγουρο είναι πως το κόκκινο καλσόν αποτελεί το big hit της επόμενης σεζόν ωστόσο τα it girls έχουν ξεκινήσει ήδη να το φορούν από τώρα-γιατί όχι κι εσείς;

Valentino