Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πόζαρε στον φωτογραφικό φακό σε μια βραδινή της έξοδο και βρήκαμε την εμφάνισή της πολύ ενημερωμένη, σύγχρονη και εξαιρετικά cool, ενώ είναι ιδανική για το φθινόπωρο.

Η παρουσιάστρια του «First Dates» επέλεξε ένα oversized ντένιμ σακάκι σε γαλάζια απόχρωση και το συνδύασε με μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο, ολοκληρώνοντας το look της με μια μικρή handbag.

Το oversized blazer της έπαιξε ουσιαστικά τον ρόλο ενός μίνι φορέματος, το οποίο φόρεσε χωρίς καλσόν. Στον λαιμό της φόρεσε ένα χρυσό κολιέ και στα χέρια δύο δαχτυλίδια, το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικές αποχρώσεις, ενώ άφησε τα μαλλιά της λυτά με έναν ελαφρύ κυματισμό στο κάτω μέρος τους.

Η τάση να φοριέται oversized blazer ως φόρεμα είναι μια στιλιστική πρόταση που έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, συνδυάζοντας κομψότητα και σύγχρονη δυναμική. Το look αυτό συνδυάζει την άνεση του oversized ρούχου με τη θηλυκή σιλουέτα, δίνοντας μια μοντέρνα και τολμηρή διάσταση στο κλασικό ανδρικό blazer.

Το oversized blazer-φόρεμα παντρεύει στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας με τη θηλυκή αισθητική. Είναι ιδανικό για όσες θέλουν να προσθέσουν ένα δυναμικό στοιχείο στην εμφάνισή τους, χωρίς να χάνουν τη φινέτσα τους. Τα oversized κομμάτια είναι πιο άνετα και ευκολοφόρετα, ιδανικά για καθημερινές εμφανίσεις, αλλά και για πιο επίσημες περιστάσεις. Μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά αναδεικνύει τη σιλουέτα με τον σωστό συνδυασμό αξεσουάρ.

Το oversized blazer-φόρεμα δίνει μια minimal chic αισθητική με εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί μόνο του ή με μία ζώνη στη μέση για να τονίσει τη σιλουέτα. Μπορεί να συνδυαστεί με μπότες μέχρι το γόνατο για μια πιο τολμηρή εμφάνιση ή με κομψές γόβες για μια βραδινή έξοδο. Εναλλακτικά, μπορεί να φορεθεί με sneakers για ένα casual street-style look. Το blazer-φόρεμα μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις εποχές. Το φθινόπωρο και τον χειμώνα μπορεί να φορεθεί με χοντρά καλσόν ή μπότες, ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι παραμένει δροσερό και κομψό, αφήνοντας το δέρμα να φαίνεται.


Το οversized blazer είναι μια τολμηρή επιλογή που τραβάει τα βλέμματα και δείχνει μοντέρνο, καθώς αποτελεί statement piece. Συνδυάζει τη χαλαρή εφαρμογή με τη δυνατότητα να προσαρμόζεται ανάλογα με το στιλ σας, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Ως φόρεμα είναι ένα από τα αγαπημένα trends των celebrities και των fashion influencers, δίνοντας έναν αέρα κομψότητας και σύγχρονης μόδας σε όποια τολμήσει να το υιοθετήσει.