Προχθές το βράδυ, στα Village Cinemas πραγματοποιήθηκε η avant-premiere της πολυαναμενόμενης ταινίας «Joker: Folie a deux», με πρωταγωνιστές τους Joaquin Phoenix και Lady Gaga. Εκεί βρέθηκαν αρκετοί celebrities, ηθοποιοί, τραγουδιστές και influencers για να παρακολουθήσουν το sequel.

Mεταξύ άλλων, είδαμε τη Βίκυ Κουλιανού, την Κατερίνα Διδασκάλου, την Ιζαμπέλλα Φούλοπ, το Νίκο Βουρλιώτη, τη Marseaux, τον Stan, τον Κώστα Μαρτάκη και τον Θοδωρή Μαραντίνη. Εμείς ξεχωρίσαμε τρεις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν κυρίες με εντελώς διαφορετικό προσωπικό στιλ και σας τις παρουσιάζουμε.

Bίκυ Κουλιανού

Η Βίκυ Κουλιανού επέλεξε ένα oversized ασπρόμαυρο μπλουζοφόρεμα, εμπνευσμένο από τις αθλητικές φανέλες, κεντημένο με παγιέτες, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και μία μαύρη chain bag.

Κατερίνα Διδασκάλου

Η Κατερίνα Διδασκάλου επέλεξε ένα μαύρο κλειστό φόρεμα με μακριά μανίκια, τονίζοντας τη μέση της με μία φαρδιά ζώνη σε βουργουνδί χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες πλατφόρμες.

Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με καρό μοτίβο, ντένιμ μπουφάν, βεραμάν παπούτσια τύπου all star, τσάντα στην ίδια απόχρωση με τα παπούτσια και floral λεπτομέρειες, ενώ στα μαλλιά της φόρεσε ένα λευκό φιόγκο.