H Hλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στην παρουσίαση της νέας συλλογής Studio ΑW 2024 του Η&Μ και επέλεξε για την εμφάνισή της ένα total black look το οποίο αποτελούνταν από ένα little black dress, μαύρες γόβες, μαύρη τσάντα και διάφανες μαύρες κάλτσες ως το γόνατο, που είναι μεγάλη τάση αυτή τη σεζόν.

To φόρεμά της, ένα κοντό στράπλες, έχει γραμμή κλεψύδρα με βάτες στους γοφούς και είναι από τη συγκεκριμένη premium σειρά του brand. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια και ένα ρολόι. To beauty look της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους με έμφαση στα μάτια και nude κραγιόν.

Εμείς, ωστόσο, θα σταθούμε στις κάλτσες που φόρεσε με τον τρόπο που δεν είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα και είδαμε αρκετά αυτό το trend στα looks των fashionistas στις Εβδομάδες Μόδας που διεξάγονται αυτή την περίοδο. Φέτος, λοιπόν, οι κάλτσες μας συνδυάζονται με παπούτσια όπως γόβες, mules, kitten heels, μπαλαρίνες και γενικότερα υποδήματα τα οποία συνήθως φορούσαμε με γυμνό πόδι ή με καλσόν. Πλέον οι κάλτσες μας βγαίνουν σε δημόσια θέα και μπορείτε να επιλέξετε τις κάλτσες στο χρώμα, στο σχέδιο και στο μήκος της αρεσκείας σας και να τις συνδυάσετε ανάλογα.

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και μη φοβηθείτε να ρισκάρετε. Παίξτε με την τάση και ενσωματώστε τη σύμφωνα με το προσωπικό σας στιλ. Μη διστάσετε να βάλετε χρώμα, λαμπερές λεπτομέρειες, prints, υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις εκεί έξω για να διαλέξετε.

Σε προηγούμενο άρθρο μας έχουμε δείξει πώς φόρεσε το fashion crowd την τάση με τις εκτεθειμένες κάλτσες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, δείτε το και μπορείτε να πάρετε μερικές καλές ιδέες.

Στράπλες φόρεμα από μαλλί με γραμμή κλεψύδρας 149€