Το street fashion είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο σε κάθε εβδομάδα μόδας και αυτή τη φορά στο Παρίσι τα στιλάτα κορίτσια που φωτογραφήθηκαν στους δρόμους της πόλης του φωτός έδωσαν το σύνθημα για το πώς θα φορέσουμε τις κάλτσες μας τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2024. Οι κάλτσες αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στα φθινοπωρινά look και αναδύονται από το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

Κάλτσες σε διάφορες υφές, μήκη και χρώματα φοριούνται πλέον με μπαλαρίνες, με mules, με kitten heels και πλέον φαίνονται και δεν είναι κρυμμένες κάτω από παντελόνια ή μακριές φούστες και φορέματα. Οι κάλτσες μετατρέπονται σε αξεσουάρ που πλέον εκτίθενται σηματοδοτώντας μια νέα εποχή.

Μπορείτε πλέον να φορέσετε τα ανοιχτά σας παπούτσια ντύνοντας το πόδι σας με κάλτσες σε ενδιαφέροντα σχέδια, ώστε να προστατευτείτε από το κρύο και ταυτόχρονα να δώσετε τύπο στην εμφάνισή σας. Κοντά καλτσάκια, μακρύτερες κάλτσες με διαφάνειες ή κεντημένες λεπτομέρειες, ακόμα και ψηλές κάλτσες που φθάνουν ως το γόνατο συμπληρώνουν το look και δίνουν bold αίσθηση.

Οι εκτεθειμένες κάλτσες δημιουργούν μια girly εικόνα που παραπέμπει στα look των αθώων μαθητριών του παρελθόντος που φορούσαν τις κάλτσες τους μαζί με φούστες και φορέματα. Στη σύγχρονη εκδοχή τους δημιουργούν μια ρομαντική και ταυτόχρονα εκκεντρική εικόνα. Επιλέξτε τις κάλτσες που σας αρέσουν και μην φοβηθείτε να τις φορέσετε μαζί με τα mules σας, τις μπαλαρίνες και όλα τα παπούτσια που μέχρι στιγμής είτε φορούσατε σκέτα είτε τα συνδυάζατε μόνο με καλσόν.