H Winnie Harlow είναι το mega model με λεύκη, που η καριέρα της αποδεικνύει πως η μόδα είναι συμπεριληπτική, καθώς η επιδερμίδα της όχι μόνο δε στάθηκε εμπόδιο στο να διαπρέψει στο χώρο, αλλά αποτέλεσε κίνητρο για όλα τα άτομα με κάποια διαφορετικότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Η Winnie Harlow διαθέτει όπως πολλές άλλες celebrities τη δική της σειρά skincare που ονομάζεται Cayskin και κυρίως αφορά το suncare και το after suncare ειδικά για ευαίσθητες επιδερμίδες. Περιλαμβάνει αντιηλιακά προσώπου, σώματος και μια σειρά από lip gloss και lip balm με χρώμα.

Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα, vegan, cruelty-free, silicone-free και non-comedogenic, ενώ παρασκευάζονται με ένα μείγμα απαλών, νησιώτικων συστατικών όπως είναι τα φύκια. Απευθύνονται τόσο σε κανονικές όσο και σε ευαίσθητες ή με ιδιαίτερες ανάγκες επιδερμίδες.

Η Winnie Harlow φωτογραφίζεται κυρίως η ίδια με προϊόντα της. Στην τελευταία καμπάνια για το λανσάρισμά τους, επέλεξε το μαγιό από κοχύλια που είδαμε στην επίδειξή της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι ως μέρος της κολεξιόν «Deep Sea» για το Καλοκαίρι του 2024 και ειλικρινά δε μπορούσαμε να το φανταστούμε πιο ιδανικά φορεμένο. Αν και ημερολογιακά το καλοκαίρι φθάνει στο τέλος του, εμείς με το που είδαμε τις συγκεκριμένες εικόνες, θέλουμε να το ζήσουμε αμέσως στο repeat.