Η Vera Wang σχεδιάζει εκτός από ρούχα και τα πιο περιζήτητα νυφικά με πάρα πολλές celebrities να έχουν φορέσει μία δημιουργία της στο γάμο τους. Η σχεδιάστρια ρωτήθηκε από τη συγγραφέα του βιβλίου «The little black book of style» Nina Garcia, να απαντήσει σε δύο βασικές ερωτήσεις.

Η πρώτη είναι «ποιο είναι το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους;» και η δεύτερη «ποια είναι η συμβουλή που έχει να δώσει στους καλεσμένους κάθε γάμου σχετικά με τις ενδυματολογικές τους επιλογές;» και οι απαντήσεις της Vera Wang ήταν εξαιρετικά σαφείς.

«Θεωρώ πως το χειρότερο λάθος που κάνουν οι νύφες στο γάμο τους είναι πως δεν είναι αναγνωρίσιμες» είπε αρχικά η σχεδιάστρια και συνέχισε λέγοντας «Πρέπει να μένουν πιστές στο στιλ τους και να μην χάνονται σε μια εικόνα που κάπου είδαν και αποφάσισαν να υιοθετήσουν για τη συγκεκριμένη περίσταση γιατί χάνουν τον εαυτό τους. Αν μια νύφη ντύνεται συντηρητικά ο γάμος της δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρει. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να φορέσει κάτι που της ταιριάζει και την κάνει να αισθάνεται όμορφα, αλλά πάνω απ’όλα να παραμένει ο εαυτός της.»

Στη συνέχεια η συγγραφέας ζήτησε από τη Vera Wang να δώσει μια συμβουλή στους καλεσμένους ενός γάμου σχετικά με το ντύσιμό τους και η σχεδιάστρια απάντησε « H ώρα, η εποχή και το μέρος ουσιαστικά είναι οι παράμετροι που θα υποδείξουν στους καλεσμένους το τί θα επιλέξουν να φορέσουν. Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές των καλεσμένων όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σκοπός είναι να μην επισκιάσουν τη νύφη.»