H Mάρα Ζαχαρέα και ο σύζυγός της, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, επέλεξαν ακόμη μία φορά το αγαπημένο τους νησί των Κυκλάδων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, που δεν είναι άλλο από την Πάρο.

Κάθε χρόνο η γνωστή παρουσίαστρια επιλέγει την Πάρο για να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να δημιουργήσει καλοκαιρινές αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά της, ενώ μοιράζεται αρκετές από αυτές τις στιγμές με τους ακολούθους της στα social media.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασε η διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σταθήκαμε στο λευκό γιλέκο που επέλεξε για την εμφάνισή της, το οποίο είναι ένα πολύ σοφιστικέ κομμάτι. Η ίδια το συνδύασε στο συγκεκριμένο look με ένα λευκό παντελόνι, δημιουργώντας ένα total white σύνολο.

Το γιλέκο ή αλλιώς vest suit είναι ένα διαχρονικό μεν κομμάτι, το οποίο όμως επανήλθε πολύ δυναμικά τη σεζόν του καλοκαιριού 2024 και θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί στις τάσεις και το φθινόπωρο. Μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα, αλλά οπωσδήποτε με ένα blazer είναι ο ιδανικός του συνδυασμός, ειδικά για ένα ολόσωστο office look.