H Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε διακοπές στα Κουφονήσια και σε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε στην παραλία με μία φίλη της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι, ένα κόκκινο bucket hat που έγραφε πάνω τη φράση «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε» που είναι και o τίτλος του γνωστού τραγουδιού τoυ συγκροτήματος «Λαθρεπιβάτες» από τα 80s αλλά και ένα ζευγάρι ροζ γυαλιά ηλίου με την υπογραφή τα οποία θέλουμε απεγνωσμένα.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξετρελαμένη από το Κουφονήσι, έγραψε «Όταν ένα νησί κι ένας άνθρωπος σου παίρνουν τα μυαλά,» τα δικά μας ωστόσο μυαλά έχουν πάρει τα Givenchy γυαλιά ηλίου της που έχουν μπει στη wish list μας και κάνουμε τα κουμάντα μας για να τα αποκτήσουμε. Πρόκειται για το σχέδιο Giv Cut Unisex Sunglasses in nylon και κοστίζουν 450 €.

Οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν και πολλοί στα σχόλια αναφέρθηκαν στο πόσο πολύ τους αρέσουν τα εκκεντρικά γυαλιά ηλίου της τα οποία η ίδια προτίμησε σε μια πολύ έντονη απόχρωση, ωστόσο κυκλοφορούν και σε πολλά άλλα χρώματα όπως μαύρο, γκρι, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο. Όσο για το μαγιό της, είναι από τη συλλογή του brand Ino Mei το σχέδιο είναι το Black Hoop Triangle Bikini.

Giv Cut unisex sunglasses in nylon € 450
Black High Rise Hoop Triangle Bikini €156,00