Η Ιωάννα Μαλέσκου από τότε που έγινε μητέρα ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες κυρίως με την κόρη της, αλλά και κάποιες από εμφανίσεις της. Με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, δεν βλέπουμε κοινές τους φωτογραφίες, ωστόσο εκείνος διατηρεί τον δικό του λογαριασμό στο Instagram στον οποίο ανεβάζει κυρίως στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές του.

Σε μία ανάρτηση με πολλαπλές λήψεις που έκανε η παρουσιάστρια πριν από μερικές ημέρες, πόζαρε με ένα denim σύνολο, γαλάζιες παντόφλες τύπου crocs, λευκό τοπ και γυαλιά ηλίου με μπλε φακούς, έχοντας τα μαλλιά της χτενισμένα σε ελαφριά κύματα.

To παντελόνι της Ιωάννας Μαλέσκου είναι Lee jeans και το πουκάμισό της από το brand Q.Lavine που έχει σήμα κατατεθέν ένα τεράστιο μάτι ζωγραφισμένο στο πίσω μέρος του. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ Q.Lavine έχουν φορέσει κατά καιρούς πολλές ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους οι Ζέτα Δούκα, Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου, Μαρία Κορινθίου, Ελένη Πετρουλάκη και Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσο για το denim παντελόνι της μάρκας Lee, το έχουμε λίγο πολύ φορέσει όλοι, ενώ ακόμα περισσότερο έχουμε πει κάποια στιγμή στη ζωή μας τη φράση που το συνοδεύει ανεπίσημα «μαλλί, γυαλί και παντελόνι Lee», τονίζοντας μάλιστα ιδιαίτερα το γράμμα λάμδα.