Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται, το σκάφος στο οποίο διαμένει και διάφορες άλλες στιγμές, διαφυλάσσοντας, όμως, την προσωπική της ζωή ιδιωτική.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε από την Κύθνο και τη Μύκονο, η Δήμητρα Αλεξανδράκη πόζαρε φορώντας ένα πολύ κομψό ψάθινο καπέλο, που της πήγαινε πολύ, το οποίο έμοιαζε αρκετά με εκείνο που φορούσε η σπουδαία Audrey Hepburn στην εμβληματική ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

To καπέλο της Δήμητρας Αλεξανδράκη ήταν από ψάθα και είχε πάνω του λευκή κορδέλα. Ωστόσο, ακολουθεί την ίδια γραμμή με το αντίστοιχο μαύρο καπέλο με μεγαλύτερο μπορ και μπεζ κορδέλα, που φόρεσε η Audrey Hepburn στην ταινία του 1961, όχι στην παραλία αλλά στις εμφανίσεις της στην πόλη.

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε φτιάξει μια λίστα από καπέλα, στην οποία μπορείτε να ανατρέξετε, αν θέλετε να πάρετε ιδέες, καθώς ο ήλιος θα καίει ακόμη για πολύ καιρό και ένας μεγάλος σύμμαχός μας απέναντί του είναι, φυσικά, το καπέλο, όχι μόνο για τη θάλασσα αλλά και για την αστική καθημερινότητα.