H Πηνελόπη Αναστασοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της και μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες ποζάρει κάνοντας ντους στην παραλία, φορώντας το μαγιό της και ένα ζευγάρι Crocs σε φυστικί απόχρωση.

Tα Crocs έχουν καταφέρει να διχάσουν με το σχέδιό τους. Από τη μία έχουν πολλούς υποστηρικτές, καθώς είναι ομολογουμένως πάρα πολύ άνετα παπούτσια, από την άλλη υπάρχουν και αυτοί που τα αποκαλούν «ugly shoes», δηλαδή άσχημα παπούτσια.

Οι συγκεκριμένες παντόφλες-σαμπό τύπου Crocs, που επέλεξε η Πηνελόπη Ανασταστοπούλου σε πράσινο φυστικί χρώμα, είναι ανατομικές και διαθέτουν charms στο πάνω μέρος. Επίσης είναι αδιάβροχες και αυτό αποδεικνύεται από το ότι η τραγουδίστρια τις φοράει, για να κάνει ντους.

Ωστόσο τα crocs, στην κίτρινη εκδοχή τους είχαν ακόμη και τη red carpet στιγμή τους, όταν η Brooke Shields τα φόρεσε, για να ποζάρει στο κόκκινο χαλί, καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στα πόδια της και ήταν τα μοναδικά που μπορούσε να φορέσει, για να παραστεί στο event.