Kαι κάπως έτσι, τα πιο «άσχημα παπούτσια» -γιατί έτσι έχουν χαρακτηριστεί τα Crocs- έκαναν την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί στα πόδια της Brooke Shields, η οποία βρέθηκε προσκεκλημένη στην τελετή απονομής των φετινών Tony Awards, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη.

Η 59χρονη ηθοποιός, που όλοι θα θυμόμαστε για πάντα ως πρωταγωνίστρια της πρώτης ταινίας «Γαλάζια Λίμνη», έκανε αυτή την επιλογή καθώς, όπως δήλωσε στην κάμερα, δεν μπορούσε να φορέσει τακούνια, αφού είχε κάνει επέμβαση στα δάχτυλα των ποδιών της.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία έδειχνε τους ειδικούς νάρθηκες που φορούσε στα πόδια της, με τη λεζάντα να προϊδεάζει κατά κάποιο τρόπο το κοινό για την red carpet εμφάνισή της, γράφοντας πως τα πόδια της πρόκειται να… αναβαθμιστούν.

Η Βrooke Shields εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης φορώντας μια τουαλέτα του οίκου Monique Lhuillier σε έντονο κίτρινο χρώμα και τη συνδύασε με ένα clutch σε καφέ και χρυσές αποχρώσεις, και κίτρινα ασορτί Crocs. Ολοκλήρωσε το look της με σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, καθώς και μερικά βραχιόλια.