Η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε στη Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια βραδινή βόλτα σε συνδυασμό με shopping στα Ματογιάννια μαζί με τη φίλη της, Μαρία Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια επέλεξε για τη βραδινή της έξοδο ένα μακρύ φόρεμα με animal print, μαύρες σαγιονάρες και μια chain bag, επιβεβαιώνοντας πως το leopard είναι ένα από τα μοτίβα, που έχουν κάνει δυναμική επιστροφή στις τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι. Μπορείτε να ανατρέξετε σε σχετικά άρθρα που έχουμε γράψει για την ολική επαναφορά του animal print στις αρχές της σεζόν.

Όσον αφορά στο beauty look της, η Βάλια Χατζηθεοδώρου υπογράμμισε με ένα κόκκινο κραγιόν το make up της, αποδεικνύοντας πως αυτό και μόνο αρκεί, για να δείξετε πως είστε αρκετά βαμμένες, ειδικά σε μια καλοκαιρινή, βραδινή έξοδο, που είστε σε πιο ανέμελη διάθεση και δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο μακιγιάζ.

Έχουμε, επίσης, αναφερθεί στην αναγκαιότητα και τη σημασία ύπαρξης ενός κόκκινου κραγιόν στο νεσεσέρ μας σε προηγούμενα άρθρα μας, κάνοντας μια αναφορά στο look της Zendaya, δίνοντάς σας την πολύτιμη συμβουλή της Dita Von Teese, αλλά και στο πώς η Helen Mirren απέδειξε πως το συγκεκριμένο χρώμα κολακεύει και τις γυναίκες άνω των 60.