Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ποιο είναι το πιο δημοφιλές μοτίβο για το καλοκαίρι 2024, η απάντηση είναι συγκεκριμένη, καθώς το συγκεκριμένο μοτίβο θα φορεθεί καθολικά τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ, ντύνοντάς μας κυριολεκτικά από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Πρόκειται λοιπόν για το animal print, το μοτίβο που είναι εμπνευσμένο από το ζωικό βασίλειο και τις γούνες των άγριων ζώων όπως η λεοπάρδαλη, η τίγρη, η ζέβρα ή το φίδι, και το οποίο θα φορεθεί σε πανωφόρια, μπλούζες, παντελόνια, μαντήλια, καπέλα, αλλά και παπούτσια.

Το animal print σαφώς και δεν είναι κάτι καινούριο: Είναι ένα διαχρονικό μοτίβο που κρύβει μέσα του μεγάλη άποψη, δίνοντας πάντα ένα ενδιαφέρον twist σε μια εμφάνιση. Ένα μονόχρωμο σύνολο μπορεί να γίνει εξαιρετικά stylish αν σε αυτό προστεθεί μια animal print πινελιά, ενώ για όσες δεν το φοβούνται μπορεί να φορεθεί και καθολικά, αν μπορούν να υποστηρίξουν αυτόν τον μαξιμαλισμό.

Αν πάλι θέλετε μεν να το υιοθετήσετε αλλά με πιο διακριτικό τρόπο, μπορείτε να φορέσετε ένα αξεσουάρ με animal print μοτίβο, όπως παπούτσια, φουλάρι ή τσάντα. Όσον αφορά στο beachwear, το συγκεκριμένο print δείχνει υπέροχο σε ένα μαγιό ή σε ένα καπέλο. Αυτή τη σεζόν το είδαμε τόσο σε καπαρντίνες όσο και σε ολόσωμες φόρμες και παντού νιώσαμε πως έδειχνε τέλειο.

Τι μπορείτε να αγοράσετε

Φόρεμα Animal Print ZW Collection Zara 29,95€ 
Μαντήλι από Μοντάλ και Μετάξι Animal Print Ζara 9,95€ 
Μαγιό με Λαιμόκοψη Halter και Animal Print 29,95€
Πέδιλο Kitten με Animal Print Zara 49,95€ 
Ριχτό Παντελόνι Zara 17,95€ 
Καμπαρντίνα Animal Print ZW Collection Zara 79,95€