Το φετινό καλοκαίρι από τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου έχει δείξει τις διαθέσεις του και οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές. Για να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα έχουμε επιστρατεύσει ανεμιστήρες, κλιματιστικά, κρύα νερά, ντους και φυσικά πάμε στις παραλίες και τις πισίνες.

Τι συμβαίνει, όμως, όταν βρισκόμαστε σε έναν εξωτερικό χώρο που δεν έχει air condition ή ανεμιστήρα; Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη ζέστη σε μια έξοδό μας πρωινή ή βραδινή κάπου που δεν υπάρχει δυνατότητα να δροσιστούμε με τη βοήθεια του ηλεκτρικού ρεύματος; Εκεί έρχεται η αρχαία λύση της βεντάλιας, του χειροκίνητου και πολύ κομψού τρόπου να κάνουμε αέρα στον εαυτό μας.

Ακριβώς έτσι επέλεξε να δροσιστεί και η Ελένη Κόκκαλη, όταν βρέθηκε μαζί με την πολύ καλή της φίλη, Έλλη Στάη, στην Επίδαυρο, για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Hecuba, not Hecuba» Comédie-Française – Tiago Rodrigues. Η Ελένη Κόκκαλη πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα λευκό παντελόνι και ένα γαλάζιο τοπ με floral μοτίβο, ενώ κρατούσε μια βεντάλια.

Αν θέλετε να αγοράσετε μια κομψή βεντάλια, έχουμε κάνει τις προτάσεις μας σε προηγούμενο άρθρο.