Η Βίκυ Καγιά μετρά περισσότερα από τριάντα χρόνια στον χώρο της μόδας και έχει βαθιά γνώση του αντικειμένου, ενώ ακόμη και σήμερα, στα 46 της χρόνια, μας χαρίζει υπέροχες πόζες με ρούχα και μαγιό, επιβεβαιώνοντας τη φράση: «Once a model, always a model».

Aυτή τη φορά σταθήκαμε σε μερικές φωτογραφίες της, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι οποίες είναι σαν να βγήκαν από σελίδες περιοδικού μόδας. Η Βίκυ Καγιά φορά ένα υπέροχο μαγιό με την υπογραφή της Sophie Deloudi και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.

Το πρώην μοντέλο πόζαρε στη Μύκονο με ένα ολόσωμο μαγιό σε λαδί χρώμα, με λαιμόκοψη V, cut outs στο πλάι και chevron μοτίβο, το οποίο σχεδίασε η Sophie Deloudi, που ειδικεύεται στο design μαγιό. Το συγκεκριμένο «Apollonia one piece» υπάρχει στο επίσημο site της και κοστίζει με την έκπτωση 100 ευρώ.

Όσο για το styling της φωτογράφισης, η πρώην κριτής του GNTM επέλεξε ένα καπέλο του ψαρά σε χακί απόχρωση, παντόφλες Birkenstock κι ένα μαύρο βαμβακερό σορτς, συνδυάζοντας έτσι πολλά look και δημιουργώντας ένα δικό της.

Apollonia One Piece 100