Η επιλογή και ο συνδυασμός χρωμάτων είναι από τους πιο εύκολους και εντυπωσιακούς τρόπους να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Αν προτιμάτε τους πιο ουδέτερους ή γήινους τόνους στα ρούχα σας, η επιλογή ενός λαμπερού χρώματος στο σύνολό σας, μπορεί να αναζωογονήσει και να ανανεώσει το look σας.

Αν και το καλοκαίρι τα color trends προτείνουν συνήθως έντονα χρώματα, σίγουρα αυτή η εποχή αποτελεί την τέλεια περίοδο για πειραματισμούς, καθώς μπορείτε να επιλέξετε πιο έντονες ή πιο ήσυχες αποχρώσεις, να τις συνδυάστε μεταξύ τους, να τις φοράτε εναλλάξ, ή να υιοθετήσετε διαφορετικά looks ανάλογα με την περίσταση. Συγκεντρώσαμε τα τέσσερα πιο hot χρώματα του φετινού καλοκαιριού, ώστε να είστε σίγουρες πως με αυτά θα είστε πάντα στιλάτη και εντυπωσιακή.

Tomato Red

Ως γνωστόν, το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της ενέργειας. Τραβάει την προσοχή και τα βλέμματα περισσότερο από κάθε άλλο χρώμα και εκπέμπει μία ισχυρή ενέργεια που μας παρακινεί στο να αναλάβουμε δράση. Η απόχρωση tomato red προσθέτει ένα extra twist στο αγαπημένο μας κόκκινο, καθώς πρόκειται για έναν πιο θερμό και γλυκό τόνο περισσότερο κοντά στο πορτοκαλί, ιδανικό για τις καλοκαιρινές εξόδους μας.

Λευκό και off-white

Το λευκό είναι το χρώμα της αγνότητας και της αθωότητας. Βρίσκεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ όλων των άλλων χρωμάτων και συνδέεται με την καθαρότητα, την απλότητα και την τελειότητα. Και μόνο που το κοιτάμε μας αναζωογονεί, πόσο μάλλον όταν το φοράμε. Επιλέγοντας ένα καλοκαιρινό outfit είτε απόλυτα λευκό, είτε σε κάποιον off-white τόνο, να είστε σίγουρες ότι θα ακτινοβολείτε λάμψη και οι γύρω σας δεν θα χορταίνουν να σας βλέπουν.

Butter yellow

Το κίτρινο είναι το χρώμα της χαράς και της αισιοδοξίας. Μας ανεβάζει τη διάθεση και μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τον κόσμο εύθυμα και γεμάτοι ενέργεια. Το κίτρινο στην απόχρωση του βουτύρου βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο μπεζ και το καναρινί και αποτελεί έναν πιο ουδέτερο τόνο, ιδανικό για τα άτομα που αποφεύγουν τα έντονα χρώματα, αλλά θέλουν μία μικρή δόση χρώματος για το καλοκαίρι.

Pale Blue

Το γαλάζιο είναι το χρώμα της ηρεμίας και της διαύγειας. Ισορροπεί τα συναισθήματά μας και μας χαλαρώνει. Αν επιλέξετε αυτό το χρώμα, να είστε σίγουρες ότι θα δείχνετε ανεπιτήδευτα κομψές και ανέμελες, ενώ το χρώμα αυτό μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με άλλα pastel χρώματα και να φορεθεί σε πουκαμίσες, παντελόνες ή φορέματα.