Την Παρασκευή, ο Παναθηναϊκός πήρε την τρίτη νίκη του εναντίον του αιώνιου αντιπάλου του, Ολυμπιακού, και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση και του έβδομου ευρωπαϊκού τίτλου.

Οι παίκτες και ο προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού πήγαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να γιορτάσουν τη νίκη μαζί με τις συντρόφους τους, οι οποίες επέλεξαν κυρίως το μαύρο χρώμα για τις εμφανίσεις τους, με εξαίρεση τη σύζυγο του Ergin Ataman που έκανε μια εντελώς ξεχωριστή εμφάνιση.

Η σύντροφος του Δημήτρη Μωραΐτη επέλεξε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με κοντό μανίκι και το συνδύασε με αστραφτερά πέδιλα που δένουν με λουράκι στον αστράγαλο και μαύρη chain Chanel bag.

H σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, επέλεξε ένα μαύρο σατέν φόρεμα με δαντέλα στο τελείωμα και λαιμό halter, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ολοκλήρωσε το look με μπεζ handbag.

H σύντροφος του Luka Vidoza επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με έντονα cut outs και δερμάτινες λωρίδες, ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με μια λευκή chain bag.

Η σύντροφος του Marius Grigonis συνδύασε ένα μαύρο μακρυμάνικο crop top με μια μαύρη midi φούστα και ολοκλήρωσε το look της με μια μαύρη chain bag και πλατφόρμες με διάφανη φάσα.

Η σύντροφος του Mathias Lessort φόρεσε ένα twin set, που αποτελείται από ένα bras top και μία διάφανη μάξι φούστα από χρυσοκλωστή σε κυπαρισί χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μια τσάντα σε lime χρώμα.

Η σύντροφος του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη επέλεξε ένα σατέν μάξι φόρεμα με λαιμόκοψη τύπου halter στο χρώμα του σάπιου μήλου και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα.

Η σύζυγος του Ergin Ataman, Berna, επέλεξε ένα λευκό τοπ, μια μίνι φούστα σε χρυσό χρώμα και mettallic υφή, ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα και ολοκλήρωσε το look με μια mini τσάντα φάκελο.