Η Irina Shayk έχει αποκτήσει μία κόρη με τον ηθοποιό Bradley Cooper, την επτάχρονη σήμερα Lea. Μητέρα και κόρη περνούν ποιοτικό χρόνο στη θάλασσα μαζί με το σκύλο τους, με το μοντέλο να ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Irina Shayk συνόδευσε τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Το Σαββατοκύριακο μακριά με την αγάπη μου», δείχνοντας στιγμιότυπα από ένα Σαββατοκύριακο στη θάλασσα μαζί με την ξανθιά κόρη της. Η Irina Shayk προστάτευσε την κόρη της επιλέγοντας να μη δείξει στις φωτογραφίες το πρόσωπό της.

To μαύρο minimal μπικίνι με ελληνική υπογραφή

Αυτό όμως που έδειξε (και ήταν minimal και εκπληκτικό) ήταν το μαγιό της, ένα μαύρο μπικίνι με κορδονάκια στο κάτω μέρος, που επιτρέπει να το δέσετε σε όποιο ύψος εσείς επιθυμείτε, και φινίρισμα με διαφάνεια στο πάνω μέρος του, που δίνει μια σέξι πινελιά στο σχέδιο.

Το μαύρο μπικίνι της Irina Shayk φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Meyia και κοστίζει 130 ευρώ. Τη φωτογραφία του super model αναδημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός του brand γράφοντας στη λεζάντα: «Η θεά Irina Shayk ροκάρει το “rare” μπικίνι μας». Και κάτι μας λέει πως αφού το φόρεσε η Ρωσίδα καλλονή, το συγκεκριμένο μαγιό θα γίνει σίγουρα σπάνιο, αφού δύσκολα θα το βρεις μετά το sold out.

Meyia RARE Bikini 130€