Είναι γνωστό πως για να θεωρηθεί ολοκληρωμένο ένα γυναικείο σύνολο, πρέπει να έχει μία τσάντα που θα «δένει» οπτικά με όλα τα άλλα στοιχεία. Κάθε χρόνο παρακολουθούμε τις τάσεις για το αγαπημένο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας μας και φέτος βλέπουμε ότι η τάση αυτού του καλοκαιριού είναι η slouchy bag, η οποία σημαίνει ότι είναι χαλαρή και μαλακή. Η συγκεκριμένη τσάντα αναδεικνύεται ως το πιο μοντέρνο αξεσουάρ της περιόδου, στο οποίο αξίζει να επενδύσετε, καθώς πέρα από trendy είναι βολικό και casual, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Είδαμε ότι οι oversized maxi τσάντες είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασαρέλες φέτος, ωστόσο οι slouchy τσάντες υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη και χάρη στην ευελιξία τους μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους: Έχετε τη δυνατότητα να την κρατήσετε στο χέρι ή να την περάσετε στον ώμο, ακόμα και να τη διπλώσετε και να την κρατήσετε κάτω από το μπράτσο. Υπάρχει και σε εκδοχή με άκαμπτο χερούλι, αν το προτιμάτε, ενώ σε ό,τι αφορά τις χρωματικές αποχρώσεις, είδαμε από μαύρες και σκουρόχρωμες τσάντες με χρώματα μπορντό και καφέ μέχρι και φωτεινές παστέλ αποχρώσεις. Ας δούμε μερικές παραλλαγές.

Η maxi slouchy bag για εκδρομές το Σαββατοκύριακο

Η πιο trendy εκδοχή της slouchy bag, η οποία μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλες τις περιστάσεις και είναι εδώ για να χωρέσει όλα τα απαραίτητά σας.

Campomaggi Hobo Bag Grained Cow Leather Cognac, Wardow 427€

Η medium slouchy bag για τις καθημερινές

Η τσάντα για όλες τις χρήσεις που θα σας εξυπηρετήσει από το πρωί μέχρι το βράδυ και από casual μέχρι και πιο επίσημες εμφανίσεις.

M&S COLLECTION, Δερμάτινη τσάντα ώμου, Marks & Spencer 45€

Η mini slouchy bag αξεσουάρ

Η τσάντα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα αξεσουάρ που θα αναδείξει το σύνολό σας. Φορέστε την μόνη της, περασμένη στον ώμο, αλλά και ως δεύτερη τσάντα, ένα άλλο trend που παρατηρούμε στο street style.

Ganni, Knotted satin shoulder bag, The Outnet 101€