Ο γάμος είναι μια ωραία εξέλιξη για τη ζωή ενός ζευγαριού, καθώς επισημοποιεί τη σχέση. Το να μοιράζεστε την καθημερινότητά σας με αυτόν που αγαπάτε μπορεί να είναι κάτι υπέροχο, αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε εφιάλτης. Μερικές συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι:

– Συνεχίστε να συζητάτε με το σύντροφό σας για αυτά που σας απασχολούν. Ο σύζυγός σας πρέπει να είναι εκεί για να σας βοηθά σε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

-Κάντε νέα πράγματα. Ανανεωθείτε στη σεξουαλική ζωή σας ή αποκτήστε ένα καινούριο χόμπι από κοινού. Θα δώσει νέο αέρα στη καθημερινή ρουτίνα.

-Μη συγκρίνετε το γάμο σας με άλλους γάμους. Είναι άσχημο τόσο για το σύντροφό σας, όσο και για το γάμο σας, καθώς δείχνει ότι δεν είστε ικανοποιημένη και αναζητάτε ξένα πρότυπα.

– Κάντε του κομπλιμέντα. Το ότι είστε παντρεμένοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε αν του λέτε κομπλιμέντα.

– Να είστε περιποιημένη. Πολλές γυναίκες «αφήνονται» μετά το γάμο. Αυτό είναι λάθος. Να θυμίζετε πάντα στο σύντροφό σας τη γυναίκα που παντρεύτηκε.

-Μείνετε λίγο μόνοι. Αν έχετε αποκτήσει παιδιά, τότε θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο να περνάτε χωρίς αυτά. Πηγαίνετε έστω μια βόλτα μέχρι να γυρίσουν από το σχολείο, αν δεν βρίσκετε χρόνο.