Ο Σεπτέμβριος είναι ήδη εδώ και ενώ εμείς ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή στην καθημερινότητα, οι μικροί μας ήρωες ετοιμάζονται για την πρώτη τους μέρα στο σχολείο. Υπάρχει καλύτερος λόγος απ’ αυτόν από το να αποκτήσετε ποιοτικά και άνετα εσώρουχα που θα σας συνοδεύσουν κάθε στιγμή;

Για το γραφείο

Σοφιστικέ και βασικά εσώρουχα: για την επιστροφή στη δουλειά, προτείνουμε εκλεπτυσμένα και άνετα κοψίματα σε διακριτικούς, γήινους τόνους και βασικά χρώματα, όπως το μπεζ, το μαύρο και το λευκό. Φορέστε τα άφοβα κάτω από κάθε ρούχο, για να έχετε την στήριξη που χρειάζεστε σε κάθε απαιτητική κατάσταση. 

Για την άθληση

Σίγουρα το καλοκαίρι όλοι παραστρατήσαμε λιγάκι, ωστόσο αυτός δεν είναι λόγος για να αποκαρδιωθούμε. Φορέστε το αγαπημένο σας ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, επιλέξτε τα κατάλληλα εσώρουχα και είστε έτοιμοι! Ιδανική επιλογή αποτελούν τα αθλητικά εσώρουχα κατασκευασμένα από υλικά ικανά να απομακρύνουν την υγρασία από το σώμα, όπως για παράδειγμα τα εσώρουχα μπαμπού και τα εσώρουχα από μικροΐνες. Όσον αφορά την επιλογή αθλητικού σουτιέν, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε απαλή, μέτρια και ισχυρή στήριξη. 

Για το ταίρι σας

Ας μην γελιόμαστε, οι άντρες λίγο πολύ αδιαφορούν για αυτά. Τώρα είναι μια καλή στιγμή να τους το θυμίσετε και ταυτόχρονα να ανανεώσετε τη σχέση σας. Περιηγηθείτε στη συλλογή με ανδρικά εσώρουχα και χαρίστε τους είτε κολλητά μποξεράκια σε κλασικά, μονόχρωμα σχέδια είτε άνετα μποξεράκια σε γραμμή σορτς με παιχνιδιάρικα μοτίβα. 

Για τους μικρούς μας ήρωες

Η φετινή επιστροφή στα θρανία είναι κάτι που μάλλον θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους. Και αυτό γιατί δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να περνάνε χρόνο στο σχολείο με τους φίλους τους (ας μην γελιόμαστε, και για εμάς το ίδιο). Κάντε την επιστροφή ακόμη πιο ενδιαφέρουσα χαρίζοντας τους πρακτικά και άνετα αθλητικά ρούχα μέσα στα οποία θα παίζουν ξέγνοιαστα. Φυσικά, μην παραλείψετε σετ με χαριτωμένες κάλτσες για αγόρια και κορίτσια. Ότι κι αν ψάχνετε, προτείνουμε σίγουρα να περιηγηθείτε στον κόσμο των εσωρούχων της Astratex. Εκεί θα βρείτε εσώρουχα και όχι μόνο για κάθε μέλος της οικογένειας.