Σας έκανε την πολυπόθητη πρόταση, που περιμένατε εδώ και καιρό; Όσες λοιπόν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε το χειμώνα μάθετε για ποιους λόγους ο χειμώνας είναι η καταλληλότερη εποχή.

1) Το πιθανότερο είναι πως δε θα αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την εκκλησία ή το δημαρχείο για την ημέρα και την ώρα που θέλετε να παντρευτείτε. Στατιστικά τον χειμώνα γίνονται πολύ λιγότεροι γάμοι απ’ ότι το καλοκαίρι.

2) Θα βρείτε πολύ καλύτερες τιμές σε όλα όσα απαιτεί ένας γάμος, καθώς και σ’ αυτήν την περίπτωση ισχύει ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

3) Τα νυφικά του χειμώνα φημίζονται για τα υπέροχα και μοναδικά αξεσουάρ τους, όπως γουνάκια, ομπρέλες γάντια, μπολερό, μπότες κ.λ.π. Η εμφάνιση σας σίγουρα δε θα θυμίζει σε τίποτα κάποια άλλη νύφη του καλοκαιριού.

4) Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας θα ξεχωρίζει από αυτό των φιλενάδων σας. Ο λόγος είναι τόσο απλός, αφού επιτέλους δε θα βλέπετε όταν το ξεφυλλίζετε αμμουδιά και θάλασσα.

5) Ο χειμώνας συμβολίζει τη συντροφικότητα και οι καλεσμένοι σας σίγουρα θα την αποζητούν μαζί με τη ζεστασιά. Μπορείτε απλά λοιπόν να τους την προσφέρετε.

6) Ο γάμος σας δε θα μοιάζει με κανέναν. Πόσοι από εμάς χάνουμε το λογαριασμό των γάμων που είμαστε καλεσμένοι το καλοκαίρι; Πολλοί!!!

7) Η χειμερινή διακόσμηση είναι περισσότερο πλούσια και glamorous από την καλοκαιρινή που όλοι επιζητούμε λιτές και απλές γραμμές σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

8) Η ημερομηνίες που προσφέρει ο χειμώνας για να επιλέξετε την ημέρα του γάμου είναι σαφώς περισσότερες και με μεγαλύτερους συμβολισμούς από αυτές που προσφέρει το καλοκαίρι.

9) Οι κλειστοί χώροι των δεξιώσεων είναι περισσότερο ατμοσφαιρικοί σε σχέση με τις ανοικτές δεξιώσεις που γίνονται το καλοκαίρι.

10) Θυμηθείτε ότι το μενού της δεξίωσής σας μπορεί να είναι με μεγαλύτερη ποικιλία, καθώς αλλάζουν τελείως οι γευστικές μας επιθυμίες από εποχή σε εποχή. Και βέβαια μην ξεχάσετε τη λύση της σοκολάτας για τη γαμήλια τούρτα σας.

Ακόμη το σκέφτεστε;

Πηγή: stargamos.gr