Φέτος τις γιορτές νιώστε όμορφη, άνετη και sexy με τη νέα, χριστουγεννιάτικη συλλογή εσωρούχων και homewear της ισπανικής αλυσίδας women’secret!

Ανακαλύψτε μια ιδιαίτερη και άκρως πρωτότυπη σειρά η οποία ξεχωρίζει χάρη στην πολυτελή αισθητική της στα απίστευτα ζεστά και απαλά υφάσματα αλλά και στις εξαιρετικά προσιτές τιμές που υπόσχονται να σας προσφέρουν πραγματικά, χαρούμενα Χριστούγεννα!

Sexy Santa!

Φανείτε τολμηρές και επιλέξτε ανάμεσα σε μια εντυπωσιακή γκάμα από sexy εσώρουχα τα οποία ξεχωρίζουν για τις αισθησιακές τους διαφάνειες, τις προσεγμένες δαντελένιες λεπτομέρειες και τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους που αποπνέει ξεχωριστή πολυτέλεια και θηλυκότητα!

Κλασσικό μαύρο, φλογερό κόκκινο και εορταστικό σμαραγδί είναι μερικές από τις αποχρώσεις που ξεχωρίζουν στην χριστουγεννιάτικη παλέτα και αποτελούν Νο1 πρόταση στη λίστα του… Άγιου Βασίλη για φέτος!

Baby It’s Warm Inside!

Τα Χριστούγεννα αποτελούν πάντα την ιδανική αφορμή για έξτρα ξεκούραση και χουχούλιασμα και όπως κάθε γυναίκα, έτσι και η γυναίκα της women’secret θέλει να νιώθει εξαιρετικά άνετη, αλλά και ταυτόχρονα όμορφη με το casual homewear που έχει επιλέξει!

Βαμβακερά tops & bottoms ντύνονται σε γλυκά παστέλ χρώματα και σε συνδυασμό με τα απίστευτα απαλά υφάσματα και τα ζεστά αξεσουάρ αποτελούν το must have της season.

Secret Gift!

Φέτος τις γιορτές δεχτείτε και μοιράστε αγάπη! Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της women’secret δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και αποτελεί την τέλεια αφορμή για να ανταμείψτε τον εαυτό σας και να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πρωτότυπα δώρα, σε προσιτές τιμές που ξαφνιάζουν!

Φανείτε δημιουργικές και επιλέξτε να δωρίσετε εσώρουχα με sexy σουτιέν & σλιπάκια, ρόμπες όλο δαντέλα, θηλυκούς φιόγκους, ζεστές & απαλές πιτζάμες, μαλακές ζακέτες, εντυπωσιακές μάσκες ύπνου, κούπες και travel bags σε χριστουγεννιάτικα μοτίβα αλλά και.. πρακτικές, επιλέγοντας ανάμεσα στις δωρο κάρτες (20, 40, 60 ευρώ) της women’secret!

Women’secret
Pretty, comfortable & sexy

Το brand women’secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 520 καταστήματα σε περισσότερες από 40 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα women’secret online store, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Το πρώτο κατάστημα της women’secret θα το βρείτε στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο.