Στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας της μόδας, στον πιο φημισμένο fashion δρόμο του Λονδίνου, στην Regent Street, επέλεξε ο Όμιλος FF Group να εγκαινιάσει τα νέα showroom του πλέον αγαπημένου brand Juicy Couture.

Διαθέτοντας το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής πωλήσεων χονδρικής και λιανικής για τον οίκο Juicy Couture σε όλη την Ηπειρωτική Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Κύπρο, ο Όμιλος FF Group διαθέτει δυναμική παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο με boutiques στο Λονδίνο και σε μεγάλες πόλεις, ενώ παράλληλα οι προτάσεις της Juicy Couture διατίθενται από τον FF Group στο Harrods και στο Selfridges.

Το Φθινόπωρο του 2014, τα νέα showroom άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν VIP πελάτες και fashion editors από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο που εκτείνεται σε 3 ορόφους, καταλαμβάνει 250 τ.μ. και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το flagship κατάστημα της Juicy Couture στην Regent Street οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις τελευταίες συλλογές της Label Juicy Couture Black, συμπεριλαμβανομένης της ready-to-wear γυναικείας και παιδικής ένδυσης, της μοναδικής συλλογής κοσμημάτων και τσαντών της Juicy Couture, καθώς και τις συλλογές από μαγιό και εσώρουχα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πολυαναμενόμενη σειρά υπόδησης της μάρκας.

Τα πολυτελή showroom διατηρούν τα αυθεντικά βικτοριανά χαρακτηριστικά του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγάλης σκάλας και ενός ασανσέρ που χρονολογούνται από το 1895. Έπιπλα αντίκες και πανέμορφα custom made τραπέζια τοποθετούνται δίπλα σε ειδικά κατασκευασμένες χάλκινες και γυάλινες βιτρίνες της Juicy Couture. Βελούδινα καθίσματα με ταπετσαρία και περίτεχνοι καθρέφτες ενισχύουν την πολυτελή διακόσμηση παρέχοντας την απόλυτη άνεση για τους επισκέπτες μέσα σε ένα διακριτικό και φιλόξενο περιβάλλον. Σύγχρονος φωτισμός που αναδεικνύει τα προϊόντα συμπληρώνει την κομψή διακόσμηση, αντανακλώντας την τολμηρή και σύγχρονη αισθητική της μάρκας.

Τα showroom θα προσφέρουν στους πελάτες χονδρικής έναν χώρο για να περιηγηθούν και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους κομμάτια από τις νέες συλλογές για τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης. Πολυτελή αλλά φιλόξενα, τα showroom θα αποτελέσουν ένα νέο σημείο αναφοράς και ένα απόλυτα χαλαρωτικό περιβάλλον, μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία της Regent Street.
###



Juicy Couture Boutiques

Λεβίδου11, Κηφισιά – Τηλ: 210 8086942,
Γρηγορίου Λαμπράκη 16 & Ιωάννου Μεταξά, Γλυφάδα
Θεσσαλονίκη: Μητροπολίτου Ιωσήφ 3 & Πρoξένου Κορομηλά
Μύκονος: Ματθαίου Ανδρονίκου 8, Ματογιάννια
Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών Α.Ε,
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» – Σπάτα Αττικής