Η Αντηλιακή Σειρά PIZ BUIN αποτελείται από 7 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων σε καινοτομική συσκευασία που συνδυάζει λειτουργικότητα, εργονομικό σχεδιασμό και trendy εμφάνιση.

Οι 7 σειρές προϊόντων ξεκινούν από δείκτες SPF 0-30 για πρόσωπο και σώμα, καθώς και για ενυδάτωση μετά την ηλιοθεραπεία. Διακρίνονται σε κρέμα, λοσιόν, λάδι, και spray, καλύπτοντας κάθε τύπο δέρματος αλλά εξασφαλίζοντας και την ανάγκη του καταναλωτή για το είδος του αντηλιακού του.



– PIZ BUIN ULTRA LIGHT DRY TOUCH:
Νέα Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για ματ αποτέλεσμα και πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Η νέα αντηλιακή κρέμα για την επιδερμίδα του προσώπου προστατεύει απόλυτα από την UVA/UVB ακτινοβολία. Χάρη στο αντιοξειδωτικό παράγωγο βιταμίνης Ε, βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης που προκαλείται από τον ήλιο.

Η λεπτόρρευστη, ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή της απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και να κολλάει στο πρόσωπο, χαρίζοντας του μια βελούδινη αίσθηση. Είναι αδιάβροχη στην εφίδρωση και στο νερό. Απλώνεται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια.

Σε σωληνάριο 50ml. Mε SPF 30. ΠΛΤ: 9,77 ευρώ

– PIZ BUIN WET SKIN TRANSPARENT SUN SPRAY: Διαφανές αντηλιακό spray για Mαύρισμα σε ΒΡΕΓΜΕΝΗ επιδερμίδα.

Η σειρά αντηλιακών Wet Skin προσφέρει διάφανη προστασία σε υγρή επιδερμίδα, χωρίς να διακυβεύεται το επίπεδο προστασίας. Είναι το 1ο αντηλιακό από το PIZ BUIN που εφαρμόζεται απευθείας όχι μόνο σε στεγνή επιδερμίδα, όπως τα συνηθισμένα αντηλιακά, αλλά σε υγρή. Περιέχει μια φόρμουλα ειδική για την υγρή επιδερμίδα ώστε να προσφέρει την ίδια αποτελεσματική προστασία με τη στεγνή. Με συστατικά όπως το καθαρό εκχύλισμα χρυσάνθεμου, Feverfew PFE TM, Γλυκερίνη, Βούτυρο καριτέ και Tanimel η φόρμουλα αυτή δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα πάνω στην υγρή επιδερμίδα. Το αντηλιακό δε γλιστράει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Απλώνεται πολύ εύκολα, απευθείας σε υγρή επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να στεγνώσετε, είναι διαφανές και απορροφάται αμέσως.

Σε μορφή spray και dry oil. 150ml. Mε SPF 30 και 15. ΠΛΤ: 13,78 ευρώ και 12,79 ευρώ αντίστοιχα.


– PIZ BUIN ΤΑΝ & PROTECTTM: Πιο βαθύ και πιο γρήγορο μαύρισμα με προστασία
Η νέα σειρά αντηλιακών Tan & Protect εξασφαλίζει βαθύ και γρήγορο μαύρισμα χάρη στο συστατικό Melitan, το οποίο ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος της επιδερμίδας, ελαττώνοντας το χρόνο που χρειάζεστε κάτω από τον ήλιο για να αποκτήσετε φυσικό μαύρισμα, καθώς διπλασιάζει τη φυσική παραγωγή του μαυρίσματος. Ταυτόχρονα, παρέχει αποτελεσματική και άμεση προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB χάρη στα προηγμένα φίλτρα. Η άμεσα απορροφητική σύνθεση των αντηλιακών ενυδατώνει την επιδερμίδα και βοηθά στην αποφυγή ξεφλουδίσματος, χαρίζοντάς σας μαύρισμα διαρκείας. Σε μορφή spray και dry oil. 150ml. Mε SPF 30, 15 και 6. ΠΛΤ: 12,95 ευρώ, 11,94 ευρώ και 10,28 αντίστοιχα.


– PIZ BUIN ΙΝ SUN ULTRA LIGHT SPRAYS: Άμεση απορρόφηση. Προστασία και ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες.
Τα νέα αντηλιακά PIZ BUIN In Sun Ultra Light με προηγμένα φίλτρα UVA/UVB βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο. Συνδυασμένα με το ισχυρό αντιοξειδωτικό Feverfew βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Η ιδιαίτερα ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεσή τους δεν κολλάει και απορροφάται αμέσως από το δέρμα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη. Ενυδατώνουν το δέρμα και το διατηρούν απαλό και ελαστικό κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο. Ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό.

Σε μορφή spray. 200ml. Mε SPF 30, 15 και 10. ΠΛΤ: 14,93 ευρώ, 13,90 ευρώ και 12,35 ευρώ αντίστοιχα.


– PIZ BUIN ΙΝ SUN MOISTURISING LOTIONS: Προστασία και πλούσια ενυδάτωση.

Τα νέα αντηλιακά PIZ BUIN In Sun Moisturising Lotions με προηγμένα φίλτρα UVA/UVB βοηθούν στην προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο. Συνδυασμένα με βιταμίνη Ε βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος. Η μη λιπαρή σύνθεσή τους δεν κολλάει και παρέχει έντονη ενυδάτωση στο δέρμα αφήνοντάς το απαλό σαν μετάξι. Ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό.

Σε μορφή lotion. 200ml. Mε SPF 30, 15, 20, 15, 10, και 6. ΠΛΤ: 14,42 ευρώ, 13,44 ευρώ, 13,38 ευρώ, 11,32 ευρώ και 9,77 ευρώ αντίστοιχα.


– PIZ BUIN BRONZE: Bαθύ και φυσικό μαύρισμα 2 φορές πιο γρήγορα
Η σειρά Bronze εξασφαλίζει ένα βαθύ και φυσικό μαύρισμα 2 φορές πιο γρήγορα, χάρη στο Μelitan, ένα συστατικό που έχει αποδειχθεί ότι διπλασιάζει την παραγωγή φυσικών ουσιών μαυρίσματος. Περιέχει φίλτρα UVA/UVB. H ενυδατική σύνθεση του μειώνει το ξεφλούδισμα ενώ η βιταμίνη Ε εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, που προκαλούν πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Προϊόντα ανθεκτικά στο νερό και δερματολογικά ελεγμένα.
Σε μορφή lotion, spray. 200ml. ΠΛΤ: 10,28 ευρώ αντίστοιχα


– PIZ BUIN AFTER SUN TAN INTENSIFYING LOTION:
Ενυδάτωση και ανακούφιση της επιδερμίδας
Προϊόν που ενισχύει και διατηρεί το μαύρισμα ενώ ενυδατώνει και αναζωογονεί απόλυτα την επιδερμίδα μετά από μια ημέρα κάτω από τον ήλιο. Επαναφέρει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας και βοηθά στη μείωση του ξεφλουδίσματος. Δερματολογικά ελεγμένο, με tanimel-συστατικό για μαύρισμα που διαρκεί.
Σε μορφή lotion. 200ml. ΠΛΤ: 9,77 ευρώ