Τα μαλλιά σου δείχνουν να μην σε υπακούνε κάποιες φορές.Τι μπορείς να κάνεις για να τιθασεύσεις τις «απείθαρχες» τούφες σου; Παρακάτω θα βρεις πως θα έχεις πάντα τέλεια μαλλάκια!

1. Το βούρτσισμα είναι πολύ σημαντικό για την εμφάνιση των μαλλιών σου αλλά εκτός από αυτό το σημαντικό είναι να επενδύσεις σε μια καλή βούρτσα. Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή αλλά αξίζει αφού θα την πάρεις μια φορά και κάνεις κάτι πολύ καλό για την τρίχα σου. Η ξύλινη βούρτσα προστατεύει ενώ χτενίζει την τρίχα σου και δεν «σπάει» με αποτέλεσμα τα «απείθαρχα» τσουλούφια να πειθαρχούν και τα μαλλιά σου να δείχνουν τέλεια.

2. Το σέρουμ είναι πολύ σημαντικό αν τα μαλλιά σου είναι ατίθασα. Φρόντισε να διαλέξεις ένα που είναι απαλό σέρουμ που δεν θα αγριέψει την τρίχα σου. Μια μικρή ποσότητα σέρουμ-λίγες σταγόνες- είναι αρκετή για να απαλύνει τα ατίθασα μαλλιά αρκεί να φροντίσεις να το απλώσεις στις άκρες σου και όχι στις ρίζες.

3. Τα μαλλιά σου πετάνε και είναι ακατάστατα αλλά δεν έχεις και πολύ χρόνο στη διάθεση σου. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα κρέμας χεριών είναι ικανή να τιθασεύσει τις τούφες που πετάνε από εδώ και από εκεί. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα κρέμας στα χέρια σου πέρασέ την στα μαλλιά σου, αποφεύγοντας φυσικά τις ρίζες. Αμέσως τα μαλλιά σου θα δείξουν πιο «μαζεμένα».

4. H μαξιλαροθήκη σου! Ναι η σατέν μαξιλαροθήκη βοηθάει πάρα πολύ στο να μην ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σου. Ακόμη και ένα σατέν μαντίλι είναι καλό και κάνει τη διαφορά!

Πηγή: womenonly.gr