Έναν κόσμο γεμάτο glamour δημιούργησε η Supertrash για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2012-13, εμπνευσμένη από τις εικονικές γυναίκες των 1970’s.

Η συγκεκριμένη συλλογή αντιπαραβάλει το έξτρα τολμηρό με το ultra θηλυκό.

Η σχεδιάστρια Olcay Gulsen χρησιμοποίησε τα δικά της style icons όπως είναι η Bianca Jagger, η Jerry Hall και η Amanda Lear για να δημιουργήσει τη συλλογή, η οποία ποικίλλει από μια ρέπλικα του tuxedo κουστουμιού από τον γάμο της Bianca Jagger, σε μακριά γλυκά φορέματα σε τολμηρά χρώματα που θυμίζουν τα φορέματα που φορούσε η Jerry Hall στο Studio 54.

Η συλλογή αναπτύσσεται σε τρία διαφορετικά θέματα. Η Screen Siren είναι για το κλασσικό Χολιγουντιανό κορίτσι με ένα μοντέρνο twist, η Vintage Darling είναι απαλή και αισθησιακή με εξαιρετικά γυναικείες υφές και απαλούς τόνους και η Bold and Beautiful ξεχειλίζει από την αναβίωση των 70’s και της disco, με φωτεινά χρώματα και τολμηρά prints, προσφέροντας party φορέματα για όλες τις περιστάσεις.

Τα κομμάτια κλειδιά αυτής της σαιζόν εκτείνονται από τα ρούχα για το γραφείο, μέχρι το casual και τα βραδινά, και περιλαμβάνουν το must-have κοστούμι σε 5 διαφορετικά χρώματα, το διαχρονικό sheepskin παλτό, τα κομψά twin-sets, τα ντεπιές με τολμηρά prints και υφάσματα και τα μακριά φορέματα με μεταλλική λάμψη που δραματοποιούν το βραδινό ντύσιμο.