Η Schwarzkopf Professional επανέρχεται με δύο ολοκαίνουργια προϊόντα OSiS+ μετατρέποντας την έμπνευση σε πραγματικότητα, καθώς παρουσιάζει νέες ιδέες, εμπνευσμένες από τον κόσμο της ομορφιάς, για μοντέρνα και ανανεωμένα καθημερινά στυλ, τόσο για τον άνδρα, όσο και για τη γυναίκα.

Με το OSiS+ Refresh N`Shine, το πρώτο conditioner για στεγνά μαλλιά, και το OSiS+ Rough Rubber, την πρώτη πάστα που χαρίζει στα μαλλιά σας δυνατό, ματ αποτέλεσμα και άγρια styles, σπάσαμε τη ρουτίνα του styling και εξασφαλίσαμε εκπληκτικό και μοναδικό αποτέλεσμα σε νέες ακαταμάχητες συσκευασίες, οι οποίες διατίθενται στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional, από τον Σεπτέμβριο του 2012.

Με το OSiS+ Refresh N`Shine (14,90 ευρώ), η λάμψη και το βάρος, πλέον παύουν να είναι συνώνυμα. Ένα conditioner που εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά, χαρίζοντάς τους ανάλαφρη υφή και πρόσθετη λάμψη χωρίς να τα βαραίνει και το πρώτο στην κατηγορία του, που περιέχει το είδος των μαλακτικών παραγόντων που κανονικά χρησιμοποιούνται σε λοσιόν σώματος και κρέμες προσώπου, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για τα κουρασμένα και άτονα μαλλιά.

Το OSiS+ Rough Rubber (13,45 ευρώ),από την άλλη, προσφέρει δυνατό επίπεδο ελέγχου ακόμα και σε μαλλιά με χονδρή τρίχα, χωρίς να τα βαραίνει και χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Είναι το πρώτο προϊόν με μοναδική ελαστική υφή από κερί μέλισσας που προσδίδει ματ αποτέλεσμα και ατημέλητη όψη στα μαλλιά χωρίς να κολλάει στο άγγιγμα, για φυσικό και επιμελώς ατημέλητο look που διαρκεί. Με πρωτοποριακή Μικροσπογγώδη Τεχνολογία, η σύνθεσή του σας επιτρέπει να ανανεώνετε το στυλ σας εύκολα κάθε στιγμή.